Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτώβριος, 2010

Αύριο στη 1 μ.μ. η τηλεοπτική συνέντευξη του Αλ.Τσίπρα

Εικόνα
Αύριο, στη 1 μ.μ., συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στο Ζάππειο. Θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΤ και άλλα κανάλια.

Την Κυριακή γυρνάμε τα ρολόγια πίσω

Εικόνα
Αλλάζει η ώρα την Κυριακή καθώς τα ξημερώματα της 31ης Οκτωβρίου 2010, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας.

Στις 04.00 το πρωί της Κυριακής, οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω, δηλ. στις 03.00.


Το μέτρο της θερινής ώρας εφαρμόζεται με κοινοτική οδηγία σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στόχος της αλλαγής της ώρας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, μιας και συνολικά κατά τους επτά μήνες της θερινής ώρας εξοικονομούμε 210 ώρες ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενοι το φυσικό φως.

Γιώργος Ματθαίου, δημοσιογράφος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Ανατολική Αττική με την «Ελεύθερη Αττική» του Αλέκου Αλαβάνου

Εικόνα
Οι περιφερειακές εκλογές του Νοέμβρη αποτελούν την πρώτη εκλογική αναμέτρηση από τις εθνικές εκλογές που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Στο διάστημα αυτό η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου κατέλυσε την ουσία της Δημοκρατίας, καθώς ενώ εκλέχθηκε υποσχόμενη ούτε λίγο ούτε πολύ το τέλος της λιτότητας εφάρμοσε από την επόμενη ημέρα το πιο σκληρό πρόγραμμα λιτότητας που έχει δει ο ελληνικός λαός από την Μεταπολίτευση. Παρέδωσε ουσιαστικά τα κλειδιά της διακυβέρνησης της χώρας στην τρόικα, ΔΝΤ, Ε.Ε. και ΕΚΤ - οργανισμούς που δεν έχουν καμιά νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό, καταλύοντας έτσι κάθε έννοια λαϊκής κυριαρχίας.

Στις επερχόμενες εκλογές είναι απολύτως αναγκαίο να καταγραφεί η αποδοκιμασία της κοινωνικής πλειοψηφίας προς την κυβέρνηση, την τρόικα και το μνημόνιο. Ιδιαίτερα στην περιφέρεια Αττικής με περίπου το μισό πληθυσμό της χώρας αυτό είναι εφικτό και αναγκαίο. Η λεκτική αντίθεση στο μνημόνιο σήμερα δεν είναι αρκετή. Το μνημόνιο είναι ήδη καταδικασμένο στην συνείδηση…

Τσίπρας: Θα 'ναι ηχηρό το μήνυμα της κάλπης

Εικόνα
«Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και ο πρωθυπουργός συμπεριφέρονται ο ένας ως αρχιτέκτων και ο άλλος ως εργολάβος του σύγχρονου Καιάδα, της σύγχρονης Σπιναλόγκας», δήλωσε από την Κέρκυρα ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο της κριτικής με αφορμή την έκθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργου Προβόπουλου.

«Θέλουν να βγούμε από την κρίση με εκατομμύρια συμπολίτες μας στο περιθώριο. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη», πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε, τονίζοντας: «Το μήνυμα της κάλπης θα είναι ηχηρό και δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας.

Στις 7 του Νοέμβρη θα αμφισβητήσουμε το Μνημόνιο.

Θα το αμφισβητήσουμε από τα αριστερά, ενισχύοντας τις υποψηφιότητες και συνδυασμούς της ριζοσπαστικής Αριστεράς και της συνάντησής της με το χώρο του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ».

Χθες κατά τη διάρκεια περιοδείας στη Νέα Ιωνία και στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Σύνοδο Κορυφής, δήλωσε: «Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα.

Δεν έχει το δικαί…

Οί ήρωες πολεμούν σάν Έλληνες

Εικόνα
H Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τους στρατούς τεσσάρων χωρών ταυτόχρονα, Αλβανίας, Ιταλίας, Γερμανίας, και Βουλγαρίας.

ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
Ελλάς: 219
Νορβηγία 61
Γαλλία 43 [Η υπερδύναμη της εποχής]
Πολωνία 30
Βέλγιο 18
Ολλανδία 4
Γιουγκοσλαβία 3
Δανία 0 μέρες [Οι Δανοί παραδώθηκαν σε έναν μοτοσικλετιστή του Χίτλερ ο οποίος μετέφερε στον Δανό βασιλιά αίτηση του Χίτλερ για διέλευση των ναζιστικών στρατευμάτων, ο Δανός βασιλιάς σε ένδειξη υποταγής παρέδωσε το στέμμα του στον μοτοσικλετιστή για να το πάει στο Βερολίνο και στον Χίτλερ.......]
Τσεχοσλοβακία 0
Λουξεμβούργο 0

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
Οι νεκροί Ελληνες στρατιώτες ανήλθαν κατά την διάρκεια των 219 ημερών στους 13.676

Κατά την διάρκεια της τετραπλής κατοχής που ακολούθησε τα κατοχικά στρατεύματα εκτέλεσαν :
Αλβανοί: 1165 (Πάργα , Μαργαρίτιο, Παραμυθία)
Ιταλοί: 8000
Boύλγαροι: 25000
Γερμανοί: 50000

Συνολικες απώλειες σε ποσοστ…

Έμμισθη σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου η κόρη του Ismael Cem!

Εικόνα
Η κόρη του πρώην Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Ismael Cem φέρεται να έχει προσληφθεί ως σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου με αρμοδιότητα τις “πράσινες” επενδύσεις, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος. Η Ipek Nur Cem Taha θα αμοίβεται για τις υπηρεσίες της από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογούμενων παρά το γεγονός ότι κατάγεται από εύπορη οικογένεια Σαμπαταϊστών της γείτονος.

Πλέον προκύπτει μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα καθώς το όνομα του θανόντα Ismael Cem εμπλέκεται στο δυνητικό υπουργικό συμβούλιο που θα αναλάμβανε τα ηνία της εξουσίας, με βάση το σχέδιο πραξικοπήματος Βalyoz της φασιστικής-τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ.

Η κόρη του Cem δεν είναι η πρώτη Τουρκάλα σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου. Ως υπουργός Εξωτερικών είχε προσλάβει την Τουρκάλα δημοσιογράφο Nur Batur (φωτό), ανταποκρίτρια της εφημερίδας Ηurriyet στην Αθήνα, συγγενή πρώτου βαθμού γυναίκας διπλωμάτη, η οποία υπηρετούσε ως πρόξενος της Ελλάδας στη χώρα μας και είχε δημι…

ΕΝΤΟΛΗ:ΚΟΨΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΤΕΓΑΣΗ, ΣΙΤΙΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ!!!!

Εικόνα
ΟΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣτου Χρήστου Κάτσικα

Τη λογική του “μαζί τα φάγαμε” επέλεξε να υπερασπιστεί ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος παρουσιάζοντας την ενδιάμεση έκθεση 2010 για τη νομισματική πολιτική.

Προχώρησε λοιπόν σε ρηξικέλευθες προτάσεις όπως, την κατάργηση των ΚΑΠΗ, τη μείωση των δαπανών για τη μεταφορά των μαθητών στην περιφέρεια της χώρας, τη μείωση των....
λειτουργικών δαπανών των Πανεπιστημίων καθώς και την επανεξέταση των προσλήψεων στην εκπαίδευση.

Τι λέει ο Διοικητής της Τράπεζας; Λέει, με τη γνωστή κοφτή γλώσσα των τεχνοκρατών, ότι δεν χρειάζονται να γίνονται πλέον προσλήψεις εκπαιδευτικών, ότι οι εκπαιδευτικοί είναι ήδη περισσότεροι από όσο πρέπει , άρα καλό θα ήταν να στείλουμε κάμποσους στο σπίτι τους. Λέει ότι τα Δημόσια Πανεπιστήμια ξοδεύουν πολλά για σίτιση, στέγαση και λοιπές λειτουργικές δαπάνες, ότι πρέπει να τελειώνουμε με αυτές τις σπατάλες και ότι όσοι φοιτητές δεν μπορούν να αντέξουν το κόστος της φοίτησής τους να πάρουν φοιτητικό δάνειο, δ…

ΒΡΕ ...ΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ;;;;;;;;;

Εικόνα
Κατόπιν έγκυροτάτων πληροφοριών πού έχουμε, , στις 9/7/2010 απεδόθη ΕΞΩΔΙΚΟΣ πρόσκληση - δήλωση από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ προς υποψήφιο ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ( και την σύζυγό του ) με τον συνδυασμό του Κ. Ζούτσου, με το αιτιολογικό πώς, ΄΄έχει εισπράξει χρήματα ως συνδρομή του Συλλόγου τριτέκνων Αττικής, τα οποία φέρεται να μην έχει αποδώσει΄΄.

Τα χρήματα θα έπρεπε να έχουν αποδοθεί στις ημερομηνίες ΜΑΡΤΙΟΣ 09 - ΜΑΙΟΣ 09 - ΙΟΥΝΙΟΣ 09.

Κατά τις εγκυρότατες πληροφορίες μας, συνεργάτης του κ΄. Ζούτσου ειδοποιήθηκε στις 17-10-2010 για το γεγονός, και το οποίο και αποσιώπησαν.

Μιλάμε γιά ΄΄ ΠΡΟΤΥΠΗ ΠΟΛΗ ΄΄ η για ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥΣ υποψήφιους;;;;;;;;

Με ποιό σκεπτικό συνεχίζει να είναι υποψήφιος, και με ποιό σκεπτικό όλοι αλοιθωρίζουν;;;;;

Κανείς από τούς συνυποψηφίους δέν ξέρει τίποτε;;;;;

Βρε παιδιά, πάντα έλεγα ότι κοιμόσαστε και ξαφνικά, ΚΑΝΕΤΕ ότι ξυπνήσατε και θέλετε και ψήφο, αλλά να μήν ξέρει και η δεξιά σας τι ποιεί η αριστερά σας!!!!!!!!

Εκτός και δέν είσαστε ΑΣΧΕΤΟΙ αλλά ΚΑΝΕΤΕ τ…

VIDEO-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ

Εικόνα
Οι αντιφάσεις, τα ψευτο-διλήμματα και οι ανακρίβειες στη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού...

παρουσιάζονται στο video που ετοίμασε ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Δείτε το video:

Μην τον χειροκροτήσετε,δεν το θελει,κακη η παράσταση,άχρηστα τα σκηνικά,αισχρή η ηθοποιία.

Μα Γιωργο τα χερια δεν τα εχουμε μονο για να χειροκροταμε,τα εχουμε και για αλλο λογο.

Για να μουτζωνουμε.

SUPER-VIDEO! Ποιός αντιγράφει, ποιόν ;είναι τυχαίο, δεν νομίζω!

Α-Π-Λ-Α Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Α-Ι-Ο !

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ....ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ?? Ο σεβασμός στο περιβάλλον δεν επιβάλλεται, εμπνέεται.

Εικόνα
Τι κοινό μπορεί να έχουν ο δον Κιχότης από τη Μάντσα και ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ δήμαρχος Γέρακα κ. Θ.Ζούτσος ;

Ο πρώτος τα είχε βάλει με τους ανεμόμυλους της περιοχής του, ο δεύτερος με το κλάδεμα των δέντρων προκειμένου να φαίνεται στο εκλογικό του κέντρο η γιγαντοαφίσα 50 τμ με σεβασμό στο…περιβαλλον.

Πέρα από τον συγκυριακό παραλογισμό των δύο ανδρών (με τη συμβατική έννοια έστω) ουδέν άλλο κοινό.
Ο ένας ήταν ένας ρομαντικός και ακίνδυνος τρελλάρας, ο άλλος ψυχρός υπολογιστής, επαγγελματίας πολιτικός με κομματικό χρίσμα,συμφεροντολόγος και άχρηστος …. για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των δημοτών.Δ.Κ Κάτοικος Γέρακα.

Αρχίζει και επίσημα η σύγκρουση των bloggers με κυβέρνηση και ΜΜ"Ε"

Εικόνα
H κυβέρνηση του μνημονίου, επιδιώκει να ανοίξει έναν προσχηματικό δήθεν διάλογο στο opengov όπου αναφέρει κατά λέξη:
«Το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ανακοινώνουν την πρόθεση να αναλάβουν πρωτοβουλία δημόσιας διαβούλευσης για....
τα θέματα, τις δυνατότητες ανάπτυξης, τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα μέσα διαδικτυακής ενημέρωσης και επικοινωνίας στην Ελλάδα.
Στόχος είναι η διαφάνεια και....»
Δεν γνωρίζουμε αν στα ανωτέρω μέσα διαδικτυακής ενημέρωσης, περιλαμβάνει η κυβέρνηση και τα blogs, τα οποία όμως δεν είναι μέσα ενημέρωσης αλλά προσωπικά ημερολόγια των πολιτών. Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι εκεί κυρίως στοχεύει. Θέλει να τα θέσει υπό τον έλεγχό της (έννομη σχέση με την πολιτεία) και να τα φιμώσει (τήρηση της δεοντολογίας).

Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει όλους τους bloggers μαζί, αλλά εύκολα, με τα κρατικά μέσα καταστολής, μπορεί να "καθαρίζει" τον κάθε μεμονωμένο επώνυμο και ως εκ το…

Γιώργος Ματθαίου: Μωραίνει Κύριος κύριε Δημαρά

Εικόνα
Άναυδο με άφησε ο «αντιμνημονιακός» υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής κ. Γιάννης Δημαράς. Ο κ. Δημαράς δίνοντας συνέντευξη στη γνωστή ενημερωτική ιστοσελίδα tvxs.gr του Στέλιου Κούλογλου ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθεί να ξεχωρίσει τον «Καλλικράτη» από το μνημόνιο.

Δυστυχώς ο κ. Δημαράς ή υπέπεσε σε ολέθριο λάθος ή δεν γνωρίζει το τι θα συμβεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από την 1η του Γενάρη. Είναι γνωστό ότι ο «Καλλικράτης» εντάσσεται στο επικαιροποιημένο μνημόνιο και μάλιστα συνεισφέρει στην αφαίμαξη πόρων από το θεσμό τη διετία 2011-2013 με 3 δισ. ευρώ.

Δηλώνει ο «αντιμνημονιακός» κ. Δημαράς επί λέξει: «Η αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση για την οποία επιμένουμε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί με την έκδοση προεδρικών διαταγμάτων ώστε να γίνει “εργαλείο” παρέμβασης στα χέρια των πολιτών, δεν συνδέεται με την καταψήφιση του μνημονίου».

Μόνο και μόνο γι’ αυτή τη δήλωση ο «ανεξάρτητος» υποψήφιος περιφερειάρχης καταγράφεται στις δυνάμεις που θέλουν να αποτελέσουν το μακρύ χέρι της κυβέρνησης στην…

Κωνσταντίνος Διακογιάννης : Υποψήφιος Σύμβουλος για το τοπικό συμβούλιο Ανθουσας της Ριζοσπαστικής Δράσης για τη Παλλήνη

Εικόνα
♦ Όλοι εμείς που συμμετέχουμε στις εκλογές της 7ης του Νοέμβρη, με τον συνδυασμό «Ριζοσπαστική Δράση για την Παλλήνη», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Γκοτσόπουλο έχουμε κοινό όραμα για τον Δήμο μας και για το μέλλον της Παλλήνης και των παιδιών μας .

♦ Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1958. Κατοικώ από το 2002 στην Ανθούσα Αττικής. Είμαι παντρεμένος και έχω 1 παιδί.

♦ Τελείωσα το Β! Οικονομικό Νυκτερινό Γυμνάσιο στην Πλάκα.

♦ Είμαι δημόσιος υπάλληλος του Υ.Υ.Π.Κ.Κ.Α και εργάζομαι στο Νος/μείο «Αγία Όλγα ».

♦ Έχω διατελέσει ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Παλλήνης και Γραμματέας του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Παλλήνης.

♦ Έχω διατελέσει Γραμ/τέας του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου «Αγία Όλγα» επί 7 χρόνια και σήμερα είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου.

♦ Αγωνίζομαι για το καθολικό δικαίωμα όλων των πολιτών, στα δημόσια νοσοκομεία, ανεξάρτητα από το αν είναι εργαζόμενοι, άνεργοι, ανασφάλιστοι για Δημόσια Δωρεάν Υγεία υψηλής ποιότητας.

♦ Οραματίζ…

Χωρίς φοιτητικό πάσο άφησαν φέτος τους πρωτοετείς φοιτητές το γραφείο Μπίλντερμπεργκ BILDERBRG του υπουργείου παιδείας!!

Εικόνα
Αν είχες τσίπα πάνω σου κυρία Υπουργός θα έπρεπε ήδη να τα είχες μαζέψει - Γιατί??? Ακου τα παρακάτω ...

Χωρίς φοιτητικό πάσο παραμένουν χιλιάδες πρωτοετείς φοιτητές παρότι οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή κίνηση, που το σίγουρο είναι ότι θα επιβαρύνει και άλλο τις ήδη ταλαιπωρημένες τσέπες των φοιτητών και των οικογενειών τους. Ιδιαίτερα, για τους φοιτητές, που προέρχονται από άλλες πόλεις, το κόστος της μετακίνησης θα εκτοξευτεί.

Είτε για τις μετακινήσεις τους εντός της πόλης, καθώς ακόμα πολλοί φοιτητές ψάχνουν σπίτι ή κάνουν πολλές μετακινήσεις προκειμένου να αγοράσουν πράγματα για το νέο τους νοικοκυριό, αλλά κυρίως για τις μετακινήσεις τους.

Από το υπουργείο Παιδείας, τονίζεται ότι το θέμα θα λυθεί, ωστόσο, δεν έχουν δοθεί εξηγήσεις για το πρόβλημα αυτό, με το Υπουργείο να επιρρίπτει ευθύνες σε συναρμόδια Υπουργεία και σε φορείς αστικών συγκοινωνιών.

Στις γραμματείες, πάντως, των Τμημάτων δεν έχουν φτάσει ακόμα ούτε τα πάσα ούτε κ…

ΟΧΙ ΨΗΦΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ : ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!

Εικόνα
Στις 7 Νοέμβρη καταδικάζουμε την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική και την τρόικα.

Οι εκλογές της 7ης του Νοέμβρη δεν είναι όπως οι προηγούμενες.

Τα κόμματα που ψήφισαν το Μνημόνιο και οι κομματικοί τους συνδιασμοί επιχειρούν να μεταθέσουν το βάρος των εκλογών τού Νοεμβρίου σε άλλα θέματα («Καλλικράτη», κλιματικές αλλαγές, πράσινη ανάπτυξη κ.λπ.), καθώς η υποδούλωσή μας στις προσταγές του Μνημονίου δεν συμφέρουν σ΄αυτούς που την αποδέχτηκαν.

Στις εκλογές αυτές καλούμεθα όλοι να αποφασίσουμε αν επιθυμούμε να παραδώσουμε τον νέο Δήμο Παλλήνης σ’ αυτούς που τον οδήγησαν ως εδώ ή να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια πόλη πρότυπο σε ομορφιά και σε ποιότητα ζωής.

Γιατί το μέλλον της ΠΑΛΛΗΝΗΣ ανήκει σε μας και στα παιδιά μας.

.........ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ......

Εικόνα
AYTA EINAI TA ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 21 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ....

1). ΒασταρδήςΑναστάσιος(38) άεργος,


2). Μπελιζενίτης Βαγγέλης(38) φωτογράφος,


3). Ζώης Λεωνίδας (42) ιδ.υπάλληλος,


4). Καραχάλιος Γιάννης(38)Επιχειρηματίας,


5). Χιωτάκης Αντώνης(49) ιδ. υπάλληλος,


6). Ζήσιμος Αντώνης-ιδ.υπάλληλος,


7). Κυριακίδης Δημήτρης -Γιατρός(Βέροια),


8). Κατσαβός Δημήτρης-στρατιωτικός(Λάρισα),


9). Ρώρρας Θανάσης(45) Μουσικός,


10).Κουγιουμτζής Κώστας (31) τεχνικός Η/Υ,


11).Νικολουδάκης Σπύρος (29)τεχνικός Mega,


12).Γεωργιάδης Βασίλης (44)ηλεκτρολόγος,


13).Oldfield derek-Ιδ.υπάλληλος,


14).Θυμωδέας Φώτης-Εκπαιδευτικός,


15).Σουκαλόπουλος Δημήτρης (40)


16).Γεωργιάδης Δημήτρης(37)ιδ.υπάλληλος,


17). Καραμουσαδάκης Παναγιώτης,


18).Παπαευαγγέλου Αλέξανδρος (31) οικονομολόγος,


19).Πατίκας Δημήτρης (27) διατροφολόγος,


20). Καρανικόλας Λεωνίδας (41) εισοδηματίας.


21).Πανταζής Νίκος (51) ηλεκτρολόγος-μηχανικός

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου έδωσε εντολή να ενεργοποιηθεί η διάταξη νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση ονομάτων κατ…

Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ!!!

Εικόνα
Είμαι και εγώ λοιπόν, ένα από τα παιδιά της γενιάς του '85. Μιάς γενιάς που τελειώνοντας το λύκειο, έμπενε στο πανεπιστήμιο με όνειρα και φιλοδοξίες, για επαγγελματική, κοινωνική αλλά και οικογενειακή επιτυχία. Ανήκω στην γενιά, που είχε μπροστά της ένα λαμπρό μέλλον, όπως μας έλεγαν! Είχαμε μπροστά μας τους Ολυμπιακούς Αγώνες (το σύγχρονο νεοελληνικό όραμα) και μια .....

Ελλάδα που μόλις είχε εισέλθει στην ζώνη του ευρώ, με τους πολιτικούς μας ηγέτες, να μας υπόσχονται μια ζωή καλύτερη, σε σχέση με τις προγενέστερες γενιές.
Ήμασταν η γενιά των προνομιούχων, όπως μας έλεγαν, αφού δεν γνωρίσαμε πόλεμο, κατοχή ή χούντα!

Ήμασταν η γενιά που τα είχε (;) όλα, χωρίς ποτέ να παλέψουμε για κάτι...Έτσι μας έλεγαν!
Ήμασταν η γενιά των "χαραμοφάηδων", των τεμπέληδων, που όλα τα περιμέναμε έτοιμα...Έτσι μας έλεγαν!
Ήμασταν η γενιά του καναπέ και της τηλεόρασης...Έτσι μας έλεγαν!
Ήμασταν η γενιά που δεν είχε οράματα, ιδέες και ιδανικά...Έτσι μας έλεγαν!

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ...ΜΑΥΡΟ!!!

Πόσους θα «σταυρώσουμε» στις εκλογές του Νοεμβρίου

Εικόνα
Διευκρινίσεις για τον αριθμό των σταυρών που θα μπορούν να βάλουν οι ψηφοφόροι σε υποψηφίους συμβούλους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.Στους δήμους που αποτελούν ενιαία εκλογική περιφέρεια, δεν άλλαξαν δηλαδή εξαιτίας του Καλλικράτη, οι πολίτες μπορούν να βάλουν μέχρι τρεις σταυρούς προτίμησης σε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.Στους δήμους που προέκυψαν από τις συνενώσεις του Καλλικράτη και έχουν περισσότερους από 100.000 κατοίκους, οι πολίτες μπορούν να βάλουν:Ένα σταυρό προτίμησης σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, όταν η εκλογική του περιφέρεια, εκλέγει μέχρι τρεις δημοτικούς συμβούλους και μέχρι τρεις σταυρούς, όταν η εκλογική του περιφέρεια εκλέγει περισσότερους από τρεις δημοτικούς συμβούλους. Έναν σταυρό προτίμησης σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο όλων των άλλων εκλογικών περιφερειών του δήμου. Για το συμβούλιο τοπικής/ δημοτικής κοινότητας, οι πολίτες μπορούν να βάλουν έως δύο σταυρούς σε υποψηφίους του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας κα…

Προς εβδομάδα τεσσάρων ημερών

Εικόνα
Δεν το λένε φωναχτά επειδή είμαστε λίγο πριν από τις νομαρχιακές εκλογές και φοβούνται ότι αν πουν όλη την αλήθεια στο λαό θα χάσουν ψήφους. Η κατάσταση έχει ως εξής: Ο ασθενής βρίσκεται στην εντατική και επιβάλλονται άμεσες λύσεις. Δηλαδή, η εξής μία: Περιορισμός του δημόσιου τομέα. Ή θα ανοίξουν τις πόρτες του δημοσίου και θα αρχίσουν να πετάνε κόσμο από το παράθυρο ή θα μειώσουν δραστικά τους μισθούς. Υπάρχει και μία ακόμη πρόταση στο τραπέζι, η εβδομάδα των τεσσάρων ημερών. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι δαπάνες. Ξέρουν ότι όσους φόρους κι αν επιβάλλουν είναι αδύνατον να πιάσουν τους στόχους τους με την αγορά να βρίσκεται σε κατάσταση ασφυξίας. Η μείωση του δημόσιου τομέα είναι μονόδρομος, ανεξάρτητα από το πόσες φορές θα το διαψεύσουν στις επόμενες ημέρες. Να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το άλλοθι του ΔΝΤ. Θα πουν ότι αυτοί δεν ήθελαν, αλλά τους ανάγκασαν. Η ουσία, πάντως, παραμένει η ίδια. Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα βρεθούν στους επόμενους μήνες στη μέγγενη της κρίσης.Στο πρώτο της φ…

Κουίζ... (Να φύγετε να πάτε αλλού...)

Εικόνα
Σε ποια γνωστή κεντρική πλατεία «περπάτησε»………το παγκάκι μέσα στο εκλογικό κέντρο υποψηφίου δημάρχου;;;;

(Σημειώστε ότι την προηγούμενη ημέρα το παγκάκι ήταν έξω από το εκλογικό κέντρο).

Τυχαίο;;;

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ !! ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

Εικόνα
ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ-ERNESTO CHE GUEVARAΣαράντα πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 9 Οκτώβρη,από τη δολοφονίατου κομμουνιστή επαναστάτη Ερνέστο Γκεβάρα ντε λα Σέρνα, ηρωικού αντάρτη Τσε, στη Βολιβία από πράκτορες της CIA.

Υστερα από μια σκληρή μάχη με τις κυβερνητικές δυνάμεις, κοντά στο χωριό Λας Ιγέρας, ο Τσε τραυματίστηκε και συνελήφθη και στη συνέχεια δολοφονήθηκε από τους Αμερικανούς πράκτορες.

Ετσι τον αντίκρισαν, ξαπλωμένο σε ένα πρόχειρο κρεβάτι στο Βαγιεγκράντε δημοσιογράφοι που είχαν μεταφερθεί εσπευσμένα με στρατιωτικά ελικόπτερα.

Μπορεί στις 9 Οκτώβρη 1967 ο θρυλικός Τσε να άφησε την τελευταία του πνοή, ωστόσο οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις δεν κατάφεραν να σπιλώσουν την πρωτοπόρα δράση του, τη μεγάλη συνεισφορά του στην οργάνωση της ανατροπής του δικτάτορα Φ. Μπατίστα στην Κούβα, στην πάλη για το σοσιαλισμό.

Ο Αργεντίνος γιατρός συμμετείχε ενεργά στην επαναστατική κουβανική κυβέρνηση, ενώ από τον Απρίλη του 1965 είχε πάρει μέρος στον επαναστατικό εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του λ…

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΄΄ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ΄΄

Εικόνα
Επειδή σήμερα πέσαν οι μάσκες των ΄΄ δημοκρατών ΄΄ πού σκίζονται για διάλογο και μάλιστα με δελτία τύπου αποδέχονται, η απορρίπτουν προσκλήσεις θα πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.

Καταρχάς, θα πρέπει για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω ( πάντα με αλφαβητική σειρά ) τον Κ. Γκοτσόπουλο Θεόδωρο, και τον Κ. Κωσταντά Σπύρο, για την συμμετοχή τους στην Ανοικτή πρόσκληση για διάλογο με Πολίτες, τής ΑΕΚΑ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

Να σημειώσω πώς όχι μόνο τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αλλά συγχρόνως τίμησαν τούς παρευρισκόμενους Πολίτες, και πάνω από όλα τον εαυτό τους, αποδεικνύοντας εμπράκτως πώς είναι Κύριοι, οι οποίοι δέχονται τον διάλογο από όπου και άν προέρχεται και χωρίς προϋποθέσεις.

Και αυτό βέβαια σε αντίθεση με τον Κ. Μπουλμπασάκο, ο οποίος αν και συμφώνησε και απεδέχθη την πρόσκληση, δεν εμφανίσθηκε, δείχνοντας την αδυναμία του να ξεπερνά προσωπικές διαφορές ίσως, όταν πρόκειται για αγώνες και διάλογο με κοινούς στόχους.
Κρίμα.

Βέβαια δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον …

" ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΗ "... ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ………ΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!

Εικόνα
Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα. Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο δημοσίευμα αλλά πρέπει να ξέρετε κάτι. Θα ήθελα να σας πω ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε με τον κ. Έξαρχο ήταν μια προσπάθεια να καταφέρου...με να αλλάξουμε τα πράγματα στο δήμο Παλλήνης αυτά που δεν έχουν γίνει από τους δημάρχους όλα αυτά τα χρόνια.

16/6/2010
ΠΡΙΝτην Κολοτούμπα….!!!
O Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ανθούσας.
Σήμερα ο " σκεπτόμενος πολίτης "…
προσπαθεί να μας πείσει για τα αντίθετα
Η Ανθούσα ήταν δεδομένο ότι θα πάει με την Παλλήνη και με κάποιες άλλες περιοχές που δεν ήταν γνωστές την περίοδο εκείνη που άρχισε η προσπάθεια.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000279305907

1/9/2010 ΜΕΤΑ την Κολοτούμπα...!!!
συνεχίζει να παραπλανεί ο ¨σκεπτόμενος πολίτης¨εσκεμμένα και επανειλημμένα
Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010
Σύμφωνα με τελευταίες διασταυρωμένες πληροφορίες που έχουμε ένας από τους νέους δήμους που θα δημιουργηθεί στην περιοχή μας είναι : Παλλήνη - Γέρακας - Ανθούσα, θα ονομάζεται Δήμος Παλλήνης και …