ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΄΄ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ΄΄


Επειδή σήμερα πέσαν οι μάσκες των ΄΄ δημοκρατών ΄΄ πού σκίζονται για διάλογο και μάλιστα με δελτία τύπου αποδέχονται, η απορρίπτουν προσκλήσεις θα πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.

Καταρχάς, θα πρέπει για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω ( πάντα με αλφαβητική σειρά ) τον Κ. Γκοτσόπουλο Θεόδωρο, και τον Κ. Κωσταντά Σπύρο, για την συμμετοχή τους στην Ανοικτή πρόσκληση για διάλογο με Πολίτες, τής ΑΕΚΑ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

Να σημειώσω πώς όχι μόνο τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αλλά συγχρόνως τίμησαν τούς παρευρισκόμενους Πολίτες, και πάνω από όλα τον εαυτό τους, αποδεικνύοντας εμπράκτως πώς είναι Κύριοι, οι οποίοι δέχονται τον διάλογο από όπου και άν προέρχεται και χωρίς προϋποθέσεις.

Και αυτό βέβαια σε αντίθεση με τον Κ. Μπουλμπασάκο, ο οποίος αν και συμφώνησε και απεδέχθη την πρόσκληση, δεν εμφανίσθηκε, δείχνοντας την αδυναμία του να ξεπερνά προσωπικές διαφορές ίσως, όταν πρόκειται για αγώνες και διάλογο με κοινούς στόχους.
Κρίμα.


Βέβαια δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον Κ. Ζούτσο ο οποίος επιλέγει να είναι ΄΄Δημοκρατικός ΄΄ και ΄΄ Διαλογικός ΄΄ όταν αυτός αποφασίζει διότι θεωρεί ίσως τον εαυτό του ΄΄ ισχυρό ΄΄.
Να του θυμίσω όμως πώς ισχυρός δεν είναι αυτός πού αισθάνεται έτσι αλλά αυτός πού έχει το ψυχικό σθένος να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με ταπεινότητα και παρρησία.

Σήμερα όμως και οι δύο καθεστωτικής νοοτροπίας υποψήφιοι Δήμαρχοι κκ Ζούτσος και Μπουλμπασάκος μίλησαν χωρίς να εμφανιστούν πουθενά, χωρίς να χρειαστεί να χρειαστεί να πουν τίποτε.
Άλλωστε η δειλία και η σιωπή τους έκανε τον πιο δυνατό θόρυβο.
Αιδώς Αργείοι.


Τις επόμενες μέρες θα επανέλθουμε με δελτίο τύπου, video της εκδήλωσης και φωτογραφίες

[ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ]



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ( Α Ε Κ Α )

Σχόλια