Τσίπρας: Θα 'ναι ηχηρό το μήνυμα της κάλπης


«Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και ο πρωθυπουργός συμπεριφέρονται ο ένας ως αρχιτέκτων και ο άλλος ως εργολάβος του σύγχρονου Καιάδα, της σύγχρονης Σπιναλόγκας», δήλωσε από την Κέρκυρα ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο της κριτικής με αφορμή την έκθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργου Προβόπουλου.

«Θέλουν να βγούμε από την κρίση με εκατομμύρια συμπολίτες μας στο περιθώριο. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη», πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε, τονίζοντας: «Το μήνυμα της κάλπης θα είναι ηχηρό και δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας.

Στις 7 του Νοέμβρη θα αμφισβητήσουμε το Μνημόνιο.

Θα το αμφισβητήσουμε από τα αριστερά, ενισχύοντας τις υποψηφιότητες και συνδυασμούς της ριζοσπαστικής Αριστεράς και της συνάντησής της με το χώρο του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ».


Χθες κατά τη διάρκεια περιοδείας στη Νέα Ιωνία και στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Σύνοδο Κορυφής, δήλωσε: «Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα.

Δεν έχει το δικαίωμα ο πρωθυπουργός να πάρει αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της χώρας και του ελληνικού λαού για άλλη μια φορά στα μουλωχτά, δίχως να ρωτήσει κανέναν. Είναι υποχρεωμένος να κρατήσει στάση σθεναρής αντίστασης και να φέρει το θέμα στο ελληνικό Κοινοβούλιο».

Σχόλια