VIDEO-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ





Οι αντιφάσεις, τα ψευτο-διλήμματα και οι ανακρίβειες στη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού...

παρουσιάζονται στο video που ετοίμασε ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Δείτε το video:

Μην τον χειροκροτήσετε,δεν το θελει,κακη η παράσταση,άχρηστα τα σκηνικά,αισχρή η ηθοποιία.

Μα Γιωργο τα χερια δεν τα εχουμε μονο για να χειροκροταμε,τα εχουμε και για αλλο λογο.

Για να μουτζωνουμε.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε υπό κατοχή (οι ΄Ελληνες) από το 147 π.Χ.. ΄Όλα αυτά τα χρόνια, ποτέ δεν υπήρξαμε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Η ευφυΐα και η εξυπνάδα των κατακτητών μας είναι να νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. ΄Ετσι έχουν δημιουργήσει δικά τους πολιτικά κόμματα από την άκρα-άκρα αριστερά μέχρι την άκρα-άκρα δεξιά, περιλαμβάνοντας όλες τις υπάρχουσες ιδεολογίες, έτσι δεν έχουν αφήσει περιθώρια για την δημιουργία νέων ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ κομμάτων και εάν κάποιος μη δικός τους, δημιουργήσει ένα νέο κόμμα, τον γελοιοποιούν, ώστε το εκλογικό σώμα να μην τον εμπιστεύεται.
Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων, γίνεται από τον δικό τους (των κατακτητών) αρχηγό του κόμματος και δίνεται σε κάποιο κεντρικό συμβούλιο των κατακτητών και εκεί γίνεται το πρώτο ξεκαθάρισμα του ψηφοδελτίου, κατόπιν το ψηφοδέλτιο προωθείται στην πρεσβεία των υποχειρίων των κατακτητών και εκεί γίνεται το τελικό ξεκαθάρισμα των συμμετεχόντων στις εκλογές.
Εμείς τσακωνόμαστε, μεταξύ μας, ποιος εκ των εκπροσώπων των κατακτητών, θα μας κυβερνήσει, αλλά όσο κι αν τσακωνόμαστε, των κατακτητών εκπροσώπους, θα έχουμε εκλέξει και θα έχουμε την εντύπωση, ότι εκλέξαμε τους εκλεκτούς εκπροσώπους μας. Κούνια πού μας κούναγε, τόσο βλάκες είμαστε και τσακωνόμαστε κι από πάνω και οι επικυρίαρχοί μας, γελάνε κι από πάνω.
Περαστικά μας
Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας