Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούλιος, 2010

ΠΑΣΟΚ-ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Εικόνα
Αν αληθεύει ότι ο ανεφοδιασμός της αγοράς θα γίνει με στρατιωτικά βυτιοφόρα, όπως αναρωτήθηκε στο Πρώτο ΘΕΜΑ on line στις 15:40 σήμερα, τότε ενδεχομένως να υπάρξει τεράστιο πρόβλημα από τις προσμίξεις με τις οποίες θα βρεθεί η βενζίνη που θα καταλήξει στα ρεζερβουάρ μας.

Και αυτό γιατί στο παρελθόν τα οχήματα αυτά έχουν μεταφέρει, νερά, πετρέλαια, λύματα, διάφορα απόβλητα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Ένα εξ ίσου σημαντικό πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός ότι τα περισσότερα (αν όχι όλα) από τα βυτιοφόρα του Ελληνικού Στρατού είναι.. απαρχαιωμένα και άρα σκουριασμένα.

Έτσι, η σκουριά που θα κατακαθίσει στα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων μας θα μας κοστίσει… ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ αν υπολογίσουμε τις βλάβες που θα δημιουργηθούν στους κινητήρες μας, χωρίς να υπολογίζουμε βέβαια τη πιθανή, αλλά φθηνότερη πάντως, αντικατάσταση ντεπόζιτου.

Για αυτό το λόγο, η Κυβέρνηση θα πρέπει να το σκεφτεί διπλά, γιατί, στη συνέχεια, οι μηνύσεις θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή…

Ο ΜΑΝ τα'χωσε SCANIA στους χαρτογιακάδες τα παπαγαλάκια (Δείτε το βίντεο)

Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο KAI αυτή η κυβέρνηση "Διαιρεί" κοινωνία και "Βασιλεύει" στη βλακεία...

Έτσι στηρίζει η κυβέρνηση τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης

Εικόνα
Ακόμη ένα δωράκι αποφάσισε να κάνει η εξουσία στα Μέσα Μαζικής Ε(ξ)ημέρωσεις.

Με τη μορφή παράτασης μέχρι τον Οκτώβρη (και βλέπουμε...) η κυβέρνηση αναστέλλει την είσπραξη του φόρου για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις !!!

Για όσους το ξέχασαν θυμίζουμε οτι για τους εκδότες η "δημοκρατία" μας φρόντισε να τακτοποιήσει το παραεμπόριο τους σε καθεστώς αφορολόγητου. Αφού όλες οι τις τσόντες , τα CD και τα DVD που πωλούνται στα έντυπά τους δεν φορολογούνται καθόλου επειδή φορολογείται μόνο το έντυπο που τα περιλαμβάνει το οποίο βέβαια έχει τον χαμηλότερο συντελεστή ΦΠΑ. Aυτόν του βιβλίου !

Επειδή προφανώς τα τηλεοπτικά ΜΜΕ ζήτησαν κι αυτά το κάτι της τους, για την αμέριστη στήριξη που προσφέρουν το κυβερνητικό έργο, η κυβέρνηση φρόντισε να περάσει μια τροπολογία την οποία και στήριξε το "τηλεοπτικό" ΛΑΟΣ βάση της οποία αναστέλλεται μέχρι τον Οκτώβριο (και βλέπουμε...) η είσπραξη του φόρου για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις !!!

Τη χαριστική ρύθμιση αποκάλυψε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Μ…

Τέλος το παραδοσιακό σύστημα των «κουπονιών»!Υπό περιορισμό οι δαπάνες στις εκλογές ΟΤΑ

Εικόνα
ΤO νομοσχέδιο του Yπουργείου Εσωτερικών για τις εκλογικές δαπάνες των συνδυασμών και των υποψηφίων στις εκλογές για τους ΟΤΑ υπερψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων, ανοίγοντας τον δρόμο –σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών– και για τα «νομοσχέδια που θα έρθουν», για να ρυθμίσουν την προεκλογική χρηματοδότηση και δαπάνες των ίδιων των πολιτικών κομμάτων.
Το ν/σ του Yπουργείου Εσωτερικών απαγορεύει τη χρηματοδότηση των προεκλογικών εκστρατειών των συνδυασμών στην τοπική αυτοδιοίκηση με το παραδοσιακό σύστημα των «κουπονιών», υποχρεώνοντας όσους θα ήθελαν να ενισχύσουν οικονομικά τους συνδυασμούς ή τους υποψηφίους, είτε να προβούν σε επώνυμες τραπεζικές καταθέσεις ανώτατου ύψους 2.000 και 500 ευρώ αντίστοιχα, είτε να αγοράσουν εισιτήρια συνεστιάσεων, όπου και πάλι θα αναγράφεται ο ΑΦΜ, η διεύθυνση και ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας του αγοραστή τους. Ο νόμος, δε, προβλέπει ρητά πως η μεν χρηματοδότηση συνδυασμών και υποψηφίων θα ελέγχεται 100% με τον τρόπο αυτό, οι δε δαπάνες θα α…

Τριήμερο πένθος για το θάνατο των δύο πιλότων

Εικόνα
Τριήμερο πένθος κηρύχθηκε στις ένοπλες δυνάμεις , με απόφαση του υπουργού Άμυνας Ε. Βενιζέλου, λόγω της πτώσης στα Μέγαρα σήμερα το πρωί του ελικοπτέρου «Apache» που κόστισε τη ζωή σε δύο επίλεκτα στελέχη της Αεροπορίας Στρατού.
Νεκροί είναι δύο χειριστές της Αεροπορίας Στρατού, ύστερα από βαριά αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στο αεροδρόμιο της Πάχης Μεγάρων. Όπως έγινε γνωστό, οι δύο άτυχοι Έλληνες πιλότοι ήταν έμπειροι χειριστές ελικοπτέρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες ενδείξεις για τα αίτια του δυστυχήματος αφορούν σε βλάβη στις πίσω πτέρυγες του αεροσκάφους. Το ελικόπτερο τύπου "Απάτσι" πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση. Μετά την ολοκλήρωση της πτήσης, περίπου στις 11:50, το ελικόπτερο, ενώ βρισκόταν σε ύψος 25 μέτρων από το έδαφος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συνετρίβη.
Το ελικόπτερο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ ακολούθησαν εκρήξεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες το ελικόπτερο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα. Τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τ…

ΧΗΜΙΚΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ!!ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...

Εικόνα
Aπο μαχητικό συνοδευτικό του ιπτάμενου τανκερ-ψεκαστικου ακούστε τι λέει ο ένας πιλότος στον άλλον!!!
stelios k

Θόδωρος Γκοτσόπουλος, πρ. Δήμαρχος Παλλήνης,«αποδοκιμάζω την ενέργεια των 5»

Εικόνα
Από τον πρώην Δήμαρχο Παλλήνης (2003-2006) και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη δήλωσή του:

"Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε από τις υπογραφές υπερ της υποψηφιότητας του κ. Ν. Έξαρχου «σε όποιο Δήμο ήθελε προκύψει στην περιοχή μας» ήταν σημαντικά μικρότερος από τον αριθμό τους.
Απολύτως λογικό!
Επί του παρόντος, εκείνο που θα ήθελα να δηλώσω είναι η πλήρης και ριζική αντίθεση, καθώς και αποδοκιμασία μου για την ενέργεια των πέντε (5) Δημοτικών Συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης, να διαλύσουν την δημοτική ομάδα που προέκυψε με εντολή των Δημοτών το 2006 προσχωρώντας σε μια δημοτική κίνηση εν όψει εκλογών που θα γίνουν σε εννιά μήνες!!!
Οι πρόωρες χωριστικές κινήσεις, οι διασπάσεις, οι ίντριγκες, οι απόλυτα προσωπικές στρατηγικές με μοναδική επιδίωξη την κατάληψη και νομή της εξουσίας και όχι ο πολιτικός –προγραμματικός λόγος, ή η δράση για τα πολλά και δύσκολα προβλήματα της περιοχής μας, είναι οι αιτίες που μ…

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ:Απάντηση στη συνέντευξη Νίκου Έξαρχου στην εφημερίδα Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εικόνα
Αγαπητέ Νίκο,
Διάβασα στο τελευταίο φύλλο του «Δημότη» της Ανατολικής Αττικής, τη συνέντευξή σου όπου αναφέρεσαι στην υποψηφιότητά σου για το Νέο Δήμο Παλλήνης.
Αντιπαρέρχομαι το ότι σε όλη τη συνέντευξη και σε κάθε ευκαιρία τονίζεις την υπερκομματική σου τοποθέτηση, τη στιγμή που είναι γνωστό σε όλους μας ότι διετέλεσες κυβερνητικό στέλεχος σε κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ , το οποίο σε ανέδειξε και σε προέβαλε και του οποίου το «χρίσμα» διεκδικείς σήμερα.
Θα σταθώ στο εξής:
Απαντώντας σε ερώτημα για το έργο του σημερινού δημάρχου Γέρακα, Θανάση Ζούτσου, αφού δεν μπορείς να το «εξαφανίσεις», προσπαθείς να το υποβαθμίσεις, λέγοντας ότι οφείλεται στη δυναμική που έχει αποκτήσει η Δημοτική Αρχή από την περίοδο ενός πετυχημένου-δημοφιλούς δημάρχου, του Γιάννη Παπαδογεωργάκη του οποίου και εγώ διετέλεσα δημοτικός σύμβουλος.
Αφού λοιπόν θεωρείς και με τον ένα και με τον άλλο τρόπο αυτό το έργο σημαντικό, τότε πώς περιλαμβάνεις στο συνδυασμό σου και μάλιστα σε «περίοπτη θέση» τον κ. Δημήτρη Βελιώ…

ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ!Tι πεταλούδα είτανε αυτή?Φτερά να βγάλεις και να την κοπανίσεις.

Εικόνα
αλλά …«λεφτά υπάρχουν»
Αιδώς, Πινόκιε!
Ετικέτες ΑΝΘΗΡΟΣΤΟΜΟΣ

ΠΑΣΟΚ - ΤΡΟΙΚΑ !! ΩΣ ΠΟΤΕ...

Εικόνα
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΦΙΣΑ ΒΓΗΚΕ ΣΑΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ…ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!! ΥΠΑΡΧΕΙ;;

Εικόνα
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΘΟΥΣΑΣ


Απέσυρε τα πυροσβεστικά οχήματα από την Ανθούσα που έχουμε καεί 3 φορές και τα πήγε στο PARKING εκθεσιακό κέντρο της Helexpo Ρέμα Ανθούσας που διοργανώνει ιδιώτης πανηγύρι.


Κύριε των Δυνάμεων(Τοπικών)Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης,κοινοτάρχης Ανθούσας

Στα πλαίσια της καλοπέρασης του κοινοτάρχη για 10 σουβλάκια και 5 μπύρες για 3 ημέρες που θα τρώει και θα πίνει τσάμπα... αυτός και η παρέα του , θεώρησε για την δική του ασφάλεια να φέρει (ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) τα 5 πυροσβεστικά οχήματα της κοινότητας να τους φυλάνε.

Απέσυρε τα πυροσβεστικά από την Ανθούσα που έχουμε καεί 3 φορές και τα πήγε στο PARKING εκθεσιακό κέντρο της Helexpo Ρέμα Ανθούσας που διοργανώνει ιδιώτης πανηγύρι


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΘΟΥΣΑΣ

Η ΣΙΩΠΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ

Εικόνα
Γνωστή Κυρία Κοινοτική Σύμβουλος τής συμπολίτευσης, μας έκανε την ΄΄παρατήρηση΄΄ γιατί σε προηγούμενη ανάρτηση γράψαμε- και παίρνω όλη την ευθύνη της προκειμένης ανάρτησης - ότι εργάζετε στα ΚΕΠ Ανθούσας, λέγοντας ΄πως δέν δουλεύει και δέν είχε ανάγκη να δουλέψει ποτέ΄.
Εμείς θα ρωτήσουμε λοιπόν :
Τότε κυρία μου τι δουλειά έχετε να πηγαίνετε και να κάθεστε στα ΚΕΠ;;;
Παρακολουθείτε ποιος μπαίνει και βγαίνει και δίνετε αναφορές εκεί πού νομίζετε, η μαθαίνετε προσωπικά δεδομένα Πολιτών το οποίο συνιστά Ποινικό Αδίκημα;;;;;
Αφού λοιπόν δέν δουλεύετε και προφανώς δέν είστε και εργοδότης τότε κακώς είσαστε εκεί και μάλιστα καθισμένη και σε γραφείο.
Εκτός ον νομίζετε- κακώς αλλά σε λίγο καιρό θα σας περάσει- ότι επειδή είστε σύμβουλος με την παράταξη τού Κουτσικούρη είστε κάτι σαν ΄΄αναπληρωτής Σερίφης΄΄.
Ξέρετε πολύ καλά πώς η Ανθούσα ΄δεν έχει καμία σχέση με την
΄΄ Άγρια Δύση΄΄.
Και λύστε μας και μία απορία αφού μας ζαλίσατε με το ΄΄παίρνω σύνταξη σε λίγο΄΄.
Αφού όπως διατείνεστε ΔΕΝ ΔΟΥΛΈΨΑΤΕ ΠΟ…

SOS!!! Καταστροφικός ιός τις προσεχείς ημέρες!!!

Εικόνα
Η Ε.Ε έβγαλε ανακοίνωση που επιβεβαιώνει κάποιες φήμες. Στις επόμενες μέρες πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί να μην ανοίξετε κανένα μήνυμα που θα σας έρθει με τον τίτλο "ΚΑΛΟΥΝ" ή "invito" ανεξάρτητα από το ποιος σας το έστειλε, φίλος ή όχι. Είναι ένας ιός που ανοίγει ως ολυμπιακή φλόγα και καίει τον σκληρό σας δίσκο...
Αυτός ο ιός θα σας έρθει από ένα άτομο από τη λίστα των επαφών σας και γι' αυτό πρέπει να στείλετε αυτό το e-mail σε όσους ξέρετε. Έτσι αν πάρετε τέτοιο μήνυμα, μην το ανοίξετε και σβήστε αμέσως τον υπολογιστή σας. Είναι ο χειρότερος ιός όπως ανακοινώθηκε το από το CNN και MICROSOFT το επιβεβαιώνει ως τον πιο καταστροφικό ιό μέχρι σήμερα.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ http://anatolikiattikinews.blogspot.com/2010/07/sos_07.htm

Κυβέρνηση-τρόικα!! TAΦΟΠΛΑΚΑ σε μισθωτούς και συνταξιούχους. ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΓΕΝΙΕΣ!!!

Εικόνα
Η ψηφοφορία της ερχόμενης Πέμπτης και τα συλλαλητήρια θα γράψουν ιστορία, αλλά το πρωί της Παρασκευής 9ης Ιουλίου 2010 εφόσον περάσει το Νέο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ σχέδιο με τα εργασιακά που θα ανατρέψουν δεκαετίες αγώνων των εργαζομένων η Ελληνική Βουλή και συγκεκριμένα οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα έχουν δείξει:

Ότι πιστεύουν σε ΑΡΧΕΣ και ΔΕΝ θα συμβιβαστούν εφόσον η εξουσία των «αφεντικών» τους έτσι το… επιτάσσει!..

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:ΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Εικόνα
BOCKER 27m 400kgΒOCKER ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΩΝ 27 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ 400 ΚΙΛΑ , ΑΣΥΡΜΑΤΟ, ΜΕ ΚΑΛΑΘΙ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟΜΕΝΟ - ΣΥΡΟΜΕΝΟ, ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ HONDA APO 45.000.- EUROΟ πρώην κοινοτάρχης και η στενή του παρέα αγόρασαν αυτοκινούμενο πολυμηχάνημα με καλάθι αξίας 166.900 ευρώ για τις ανάγκες της Κοινότητας Ανθούσας……..σημερινές τιμές 45.000 ευρώ!

ΡΩΤΑΜΕ
Τα υπόλοιπα λεφτά που πήγαν??

Ο ¨ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ¨ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 225 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΙΩΔΙΚΩΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ < με σκοπό τον παράνομο πλουτισμό τρίτου> ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ η δικαιοσύνη όπως πάντα είναι τυφλή ..!!

ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΦΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ

Για προσωπικούς λόγους ο πρώην κοινοτάρχης κ.” Χρέος “ υπέβαλλε την παραίτηση
του στο κοινοτικό συμβούλιο, αφού πρώτα φρόντισε να διαλύσει έναν συνδυασμό θέλοντας έτσι, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης να ευχαριστήσει τον προστάτη του και σήμερα ο βρικόλακας ….μυρίστηκε κόκαλο
και είπε να γλύψει…!!!!!

" βρωμίζεις τον…

ΧΑΛΑΡΑ...!! Η απογραφή θα ξεκινήσει από 12 IOYΛΙΟΥ

Εικόνα
Την 1η Ιουλίου υποχρέωση απογραφής είχαν οι υπάλληλοι που ο ΑΦΜ τους έληγε σε 1. Όλη την ημέρα όμως το σύστημα παρέμεινε κλειστό ,χωρίς δικαιολογία, με αποτέλεσμα τη δημιουργία έντονης αναταραχής στις τάξεις των υπαλλήλων. Κατά τις 21:30 άλλαξαν οι προθεσμίες και πλέον η απογραφή θα ξεκινήσει από 12/6...


Από την πρώτη στιγμή στην εγκύκλιο της απογραφής προβλέποντας πίνακας που περιελάμβανε της παναγιάς τα μάτια (Βαθμούς , Πλεονάζοντες χρόνους, κλπ). Λίγες μέρες μετά μας ανακοίνωσαν πως χρειαζόμαστε 3 έντυπα ένα από τα οποία ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Φυσικά και στις δύο περιπτώσεις λείπει ο Αριθμός λογαριασμού μέσω του οποίου υποτίθεται ότι θα μπορούσαν να συγκροτήσουν την ενιαία αρχή πληρωμών και να ελέγξουν τις αμοιβές.

Αποδεικνύεται πως αυτή η ιστορία της απογραφής δεν είναι παρά μια μεγάλη μπαρούφα. Θυμίζει ηλεκτρονική υποβολή βιογραφικών και ως προς τη σύλληψη και ως προς τον προγραμματισμό .

Και φυσικά γνωρίζουν τον αριθμό των Δ.Υ. αφού πληρώνονται μέσω των δημοσίων ταμείων και για όλο…

To πιο αληθινό video που έπαιξε ποτέ ο Λαζόπουλος