Θόδωρος Γκοτσόπουλος, πρ. Δήμαρχος Παλλήνης,«αποδοκιμάζω την ενέργεια των 5»

Από τον πρώην Δήμαρχο Παλλήνης (2003-2006) και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη δήλωσή του:

"Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε από τις υπογραφές υπερ της υποψηφιότητας του κ. Ν. Έξαρχου «σε όποιο Δήμο ήθελε προκύψει στην περιοχή μας» ήταν σημαντικά μικρότερος από τον αριθμό τους.
Απολύτως λογικό!
Επί του παρόντος, εκείνο που θα ήθελα να δηλώσω είναι η πλήρης και ριζική αντίθεση, καθώς και αποδοκιμασία μου για την ενέργεια των πέντε (5) Δημοτικών Συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης, να διαλύσουν την δημοτική ομάδα που προέκυψε με εντολή των Δημοτών το 2006 προσχωρώντας σε μια δημοτική κίνηση εν όψει εκλογών που θα γίνουν σε εννιά μήνες!!!
Οι πρόωρες χωριστικές κινήσεις, οι διασπάσεις, οι ίντριγκες, οι απόλυτα προσωπικές στρατηγικές με μοναδική επιδίωξη την κατάληψη και νομή της εξουσίας και όχι ο πολιτικός –προγραμματικός λόγος, ή η δράση για τα πολλά και δύσκολα προβλήματα της περιοχής μας, είναι οι αιτίες που μας εμπόδισαν στο πρόσφατο παρελθόν να φανούμε χρήσιμοι στην πόλη μας.
Η επανάληψη τους αποτελεί κάτι μεταξύ τραγωδίας και φάρσας και βέβαια δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί.

Υ.Γ. Κύριε Διευθυντά,
Θα μου επιτρέψετε να επανέλθω σε προσεχές φύλλο σας, για το είδος της αντιπολίτευσης που ασκήθηκε το 2006-2010 καθώς και την …..υποχρέωση της Παλλήνης να έχει την δική της πρόταση στις εκλογές του Νοέμβρη 2010, θέματα για τα οποία ασκήσατε κριτική και εκφράσατε άποψη στο περασμένο φύλλο της έγκριτης εφημερίδας σας.

http://neologosattikis.blogspot.com/

Σχόλια