ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ:Απάντηση στη συνέντευξη Νίκου Έξαρχου στην εφημερίδα Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αγαπητέ Νίκο,
Διάβασα στο τελευταίο φύλλο του «Δημότη» της Ανατολικής Αττικής, τη συνέντευξή σου όπου αναφέρεσαι στην υποψηφιότητά σου για το Νέο Δήμο Παλλήνης.
Αντιπαρέρχομαι το ότι σε όλη τη συνέντευξη και σε κάθε ευκαιρία τονίζεις την υπερκομματική σου τοποθέτηση, τη στιγμή που είναι γνωστό σε όλους μας ότι διετέλεσες κυβερνητικό στέλεχος σε κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ , το οποίο σε ανέδειξε και σε προέβαλε και του οποίου το «χρίσμα» διεκδικείς σήμερα.
Θα σταθώ στο εξής:
Απαντώντας σε ερώτημα για το έργο του σημερινού δημάρχου Γέρακα, Θανάση Ζούτσου, αφού δεν μπορείς να το «εξαφανίσεις», προσπαθείς να το υποβαθμίσεις, λέγοντας ότι οφείλεται στη δυναμική που έχει αποκτήσει η Δημοτική Αρχή από την περίοδο ενός πετυχημένου-δημοφιλούς δημάρχου, του Γιάννη Παπαδογεωργάκη του οποίου και εγώ διετέλεσα δημοτικός σύμβουλος.
Αφού λοιπόν θεωρείς και με τον ένα και με τον άλλο τρόπο αυτό το έργο σημαντικό, τότε πώς περιλαμβάνεις στο συνδυασμό σου και μάλιστα σε «περίοπτη θέση» τον κ. Δημήτρη Βελιώτη, γνωστό και συστηματικό συκοφάντη και υβριστή του έργου, τόσο του Γιάννη Παπαδογεωργάκη όσο και του Θανάση Ζούτσου; Και πώς επιζητάς τον διάλογο με το Θανάση Ζούτσο χωρίς να παίρνεις θέση σε όσα λέει και όσα πράττει κατά καιρούς ο κ.Βελιώτης; Έναν άνθρωπο που μόνιμα και ανυπόστατα καταγγέλλει ότι γινόταν και γίνεται κακοδιαχείριση στο Δήμο Γέρακα.
Πρώτον θα πρέπει να δηλώσεις δημοσίως εάν τα υιοθετείς. Δεύτερον θα πρέπει να αιτιολογήσεις γιατί προσέτρεξες σε συνεργασία με το βασικό αντίπαλο του συντρόφου σου. Τρίτον επί ποίας πολιτικής βάσης έγινε η συνεργασία σας. Τέταρτον πρέπει να αποσαφηνιστεί εάν υπάρχει έστω και ένα δράμι όραμα για αυτόν τον τόπο τώρα που συνενώσατε τις δυνάμεις σας, δύο απόμαχοι της δουλειάς.
Έχεις υποχρέωση να τοποθετηθείς σύντροφε Νίκο Έξαρχε, κυρίως απέναντι στον κόσμο, και είναι πάρα πολύς – πίστεψέ με – που επί 28 χρόνια στηρίζει και πλαισιώνει αυτό το έργο.
Τέλος, όσον αφορά για τον Θανάση Ζούτσο, το έργο του και η προσωπικότητά του έχουν κριθεί και αξιολογούνται καθημερινά στην πράξη – και μάλιστα θετικά – από όλους τους δημότες του Νέου Δήμου Παλλήνης.

Ανδρέας Μαντζώρος
Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ Γέρακα
Πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Γέρακα

Σχόλια