ΧΑΛΑΡΑ...!! Η απογραφή θα ξεκινήσει από 12 IOYΛΙΟΥ


Την 1η Ιουλίου υποχρέωση απογραφής είχαν οι υπάλληλοι που ο ΑΦΜ τους έληγε σε 1. Όλη την ημέρα όμως το σύστημα παρέμεινε κλειστό ,χωρίς δικαιολογία, με αποτέλεσμα τη δημιουργία έντονης αναταραχής στις τάξεις των υπαλλήλων. Κατά τις 21:30 άλλαξαν οι προθεσμίες και πλέον η απογραφή θα ξεκινήσει από 12/6...


Από την πρώτη στιγμή στην εγκύκλιο της απογραφής προβλέποντας πίνακας που περιελάμβανε της παναγιάς τα μάτια (Βαθμούς , Πλεονάζοντες χρόνους, κλπ). Λίγες μέρες μετά μας ανακοίνωσαν πως χρειαζόμαστε 3 έντυπα ένα από τα οποία ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Φυσικά και στις δύο περιπτώσεις λείπει ο Αριθμός λογαριασμού μέσω του οποίου υποτίθεται ότι θα μπορούσαν να συγκροτήσουν την ενιαία αρχή πληρωμών και να ελέγξουν τις αμοιβές.

Αποδεικνύεται πως αυτή η ιστορία της απογραφής δεν είναι παρά μια μεγάλη μπαρούφα. Θυμίζει ηλεκτρονική υποβολή βιογραφικών και ως προς τη σύλληψη και ως προς τον προγραμματισμό .

Και φυσικά γνωρίζουν τον αριθμό των Δ.Υ. αφού πληρώνονται μέσω των δημοσίων ταμείων και για όλους αποδίδεται φόρος μισθωτών υπηρεσιών. και φυσικά δεν έχει να κάνει με την ενιαία αρχή πληρωμών διότι στη φόρμα δεν προβλέπετε αριθμός λογαριασμού. Μόνο επικοινωνιακή αξία μπορεί να έχει αυτό το εγχείρημα.

Ελάχιστη γνώση πληροφορικής να έχεις εύκολα διαπιστώνεις ότι το πράγμα μπάζει από παντού και είναι παντελώς αναξιόπιστο, αφ΄ ενός γιατί ο καθένας έχει πρόσβαση και αφετέρου γιατί δεν υπάρχει συντονιστής.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_6270.html

Σχόλια