"Η Αδικαιολόγητη Γερμανική κυβέρνηση "- "Συνάντηση της Γραμματείας του ΕΣΔΟΓΕ με τον Πρέσβη, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα". 

Συνάντησή πραγματοποιήθηκε στην Γερμανική Πρεσβεία την Τετάρτη 12 Απριλίου 2017, παρουσία και του Επιτετραμμένου, ύστερα από πρόσκληση του Πρέσβη της Γερμανίας Δρ. Πέτερ Σόοφ με τον Μανώλη Γλέζο.

 Σε ανακοίνωση του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα αναφέρεται 

«Ο Πρέσβης ζήτησε συγγνώμη, διότι δεν έγινε συνάντηση στις 6 Απριλίου 2017, όταν αντιπροσωπεία του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα (ΕΣΔΟΓΕ) ζήτησε να δει τον Πρέσβη στην Γερμανική Πρεσβεία, με την δικαιολογία ότι ήταν απασχολημένος με την έλευση και παρουσία στην Ελλάδα, του Προέδρου της Γερμανικής Δημοκρατίας. Ο Μανώλης Γλέζος τόνισε ότι μπορούσε να αποφευχθεί το ατόπημα αυτό. Με την ευκαιρία αυτή αναφέρθηκε στο όλο θέμα των οφειλών και τον αδικαιολόγητο τρόπο αντιμετώπισής του από την Γερμανική Κυβέρνηση. Ζήτησε επίσης συνάντηση της Γραμματείας του ΕΣΔΟΓΕ με τον Πρέσβη, η οποία συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα».

Σχόλια