ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΤΡΟΙΚΑ ???

Γράφει η Μαρίζα.


Η δικιά μας γενιά αδέρφια, δεν είχε βιώσει πόλεμο.


Κι όμως φίλοι μου, σε μας έλαχε ο κλήρος! Η δική μας γενιά καλείτε να γεννήσει ήρωες, και επαναστάτες.

Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα γράψουν για τη δική μας στάση, απέναντι στο γενικό ξεπούλημα, και τη προδοσία της Ελλάδας, από μια συμμορία Νταβέληδων.Σε μας έλαχε να ....
δώσουμε τον πιο δύσκολο πόλεμο, ενάντια σε Δωσίλογους που με μεγάλη μπαμπεσιά έχουν πάρει την Πατρίδα μας.


"Λεφτά Υπάρχουν"¨ δήλωνε προεκλογικά ο κατοχικός πρωθυπουργός της ¨Ακόμα- Ελλάδας” , για να κερδίσει τις εκλογές και να επιτελέσει την αποστολή του , δηλαδή να μας βάλει με την Αμερικανοκαθοδηγούμενη ¨Σοσιαλιστική Διεθνή¨ στο ¨Δ.Ν.Τ.” και να ολοκληρώσει στην περιοχή το σχέδιο της!!! Οι μάσκες της προδοσίας έπεσαν, και βλέπουμε τώρα καθαρά τα πρόσωπα των εχθρών μας.

«Τα λεφτά Υπάρχουν», μέσα από το γενικό ξεπούλημα της Ελλάδας!
Αδέρφια Έλληνες, το μέλλον, μας κοιτά με προσμονή και μ’ απορία. Οι ψυχές των προγόνων μας έχουν στοιχειώσει τα όνειρα μας ........


Οι νέες γενιές της πατρίδας μας, τα παιδιά μας, μας κοιτάζουν αυστηροί κριτές με μάτια όλο ερωτηματικά? Είναι εκεί και μας ρωτούν.. 

Το αν θα τους αφήσουμε ένα μέλλον όπως τους αξίζει, αν τους δώσουμε τη ευκαιρία να κάνουν όνειρα, και να νιώθουν υπερήφανα για μας, ή θα τα αφήσουμε μια σκλαβωμένη χώρα, χωρίς όνειρα, και μ'ένα ερωτηματικό να πλανάται, «γιατί δεν τους πολεμήσατε»? Από τη στάση μας εξαρτάται..
Και για όσους ακόμα αναρωτιούνται το πώς μπορούμε να κάνουμε κάτι έναντι σ’ αυτό το «τέρας» των «αγορών», του ΔΝΤ, των βρικολάκων, ας θυμηθούμε..


Όλους εκείνους που τη Λευτεριά, με το αίμα τους μας χάρισαν, πολεμώντας εχθρούς που πανίσχυροι ήταν. 

"Να θυμηθούμε" χρειάζεται αδέρφια μου, μόνο να θυμηθούμε, για να ξυπνήσει μέσα μας το μικρόβιο των Ελλήνων , που δεν είναι άλλο από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!


http://ksipnistere.blogspot.com/2011/02/blog-post_8292.html

Σχόλια