Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΦΕΝΕΚΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΞΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ.!


Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας πλέον αντιδρούνΑΝΟΙΚΤΑ και ΕΜΠΡΑΚΤΑ στην ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Υψηλόβαθμοι ΞΕΧΕΖΟΥΝ στην κυριολεξία τον Βενιζέλο και δεν διστάζουν να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ δηλώνοντας πως δεν θα γίνουν κοινωνοί στην ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!
Ναύαρχος υπέβαλε χθες την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του αφού ...



... πέρασε γενεές 14 τον εθνοπροδότη ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ που υποτίθεται θα έπρεπε να ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ τα ΕΘΝΙΚΑ μας ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ αντί να ΞΕΠΟΥΛΑ ΑΝΕΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ - γιατί ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ -.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ 2010. Δεν δέχονται σαπιοκοιλιάδες μειοδότες, που σήμερα είναι στην πολιτική και αύριο θα παραθερίζουν στις Μπαχάμες - όταν θα τους πάρει ο Ελληνικός λαός με τις πέτρες και με τα κοτρώνια- να τους ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΖΥΓΟ.

Τα πράγματα έχουν αρχίσει και εξελίσσονται ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΪΧ.

ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!

ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ!
hellenicrevenge

Το κείμενο της παραίτησης

ΠΡΟΣ: κ. Α/ΓΕΕΘΑ ΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ

Υποναύαρχος

Φενέκος Στυλιανός

του Γεωργίου (ΑΜ: 1564)

Διευθυντής Κλάδου Πόρων

ΚΟΙΝ: κ. Α/ΓΕΝ Αθήνα, 29 Απρ 2010

ΘΕΜΑ: Αίτηση Αποστρατείας

ΣΧΕΤ: Η από 29 Απρ. 2010 Μη Υπηρεσιακή Αναφορά του Υποναυάρχου Φενέκου

Στυλιανού ΠΝ

1. Σας αναφέρω ότι με το σχετ. υπέβαλα αίτημα παραιτήσεώς μου, λόγω της απολυταρχικής και άκριτης απαξίωσης των Ενόπλων Δυνάμεων, από τον κ. Υπουργό, της άγνοιας των αρχών και της ιστορίας τους και της αρνητικής προκατάληψής του προς αυτές.

2. Έκφραση των παραπάνω, είναι και οι απαξιωτικές, ειρωνικές και απροβλημάτιστες γενικεύσεις που εξέφρασε για τις Ε.Δ. και τους Στρατιωτικούς στη σύσκεψη της 28 Απρ 2010 στο ΓΕΕΘΑ.



3. Παρακαλώ για την ενημέρωσή σα

Σχόλια