Viva Argentina.!! H εξέγερση στην Αργεντινή κατά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου..

Οι Αργεντίνοι τα κατάφεραν.




Με δυναμικές ολοήμερες και ολονύκτιες κινητοποιήσεις κατά των ξεπουλημένων πολιτικών τους πέταξαν το ΔΝΤ έξω από την χώρα τους με τις κλωτσιές. Και σήμερα μπορούν να υπερηφανεύονται πρωτον ότι τα χρέη θα αποπληρωθούν μόνο κατά 30% επειδή τα υπόλοιπα είναι νεφελώματα ανδρομέδας και μαίμούδες ισλανδίας, και ότι παρουσιάζουν ανάπτυξη 2%. Το video που ακολουθεί δείχνει πως ο δρόμος ως την επιτυχία αυτή ήταν μακρύς και δύσκολος. Εμφανίζει μέρα την μέρα και νύχτα την νύχτα τον αγώνα των αργεντίνων στους ΄δρόμους έχοντας απέναντί τους έφφιπους πραιτωριανούς της κυβάρνησης. Venseremos..

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από δω και πέρα ας τολμήσει τραπεζίτης ή εισπρακτική να πάρει τηλέφωνο ή να μου στείλει δικαστικό επιμελητη να το ξέρουν ότι θα τον εκτελέσω επί τόπου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πρόσβαλες γελοίε πρωθυπουργέ την πολιτική υπόσταση ενός κινήματος καθαγιασμένου ως το 93 στην συνείδηση του λαού. Ενός κινήματος που την ιδρυτική του διακήρυξη υπέγραψαν στελέχη με φέρουν όνομα διαμάντι όπως ο μιχάλης ο χαραλαμπίδης. Ξεφτύλισες τις μάχες που έδωσαν οι γονείς μας για να κατακτήσουν καλλίτερες συνθήκες ζωής.
Μας ποχρέωσες να κοιτάμε στον πολιτικό μας καθρέφτη και να μην αναγνωρίζουμε τους εαυτούς μας.

Τώρα πουστη εσύ με την παρέα σου και για να σώσεις το τομάρι σου θα φύγεις νύχτα μαζί με τους τραπεζίτες.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΣ. ΠΛΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΧΑΜΟΥΡΕΣ
ΠΑΠΑΝΔΡΙΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΣΑΜΑΡΟΝΤΟΡΑΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΒΕΝΙΖΕΛΟΚΑΡΑΜΑΝΛΟΠΑΠΟΥΚΗΔΟΠΟΥΣΤΕΣ..
ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ.. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΑΣ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ..

ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ..