ΣΟΚ! Ποινική δίωξη στον Μαρκογιαννάκη για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη...


"PRESS-GR
 
Δίωξη για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Ιωαννίνων σε βάρος του πρώην Υπουργού και βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Χρήστου Μαρκογιαννάκη, για την εμπλοκή του στην υπόθεση του... σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη!
 
Σύμφωνα με πληροφορίες,ο φάκελος για την υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια του Εισαγγελέα Εφετών.Να θυμίσουμε πως,σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα σε ΜΜΕ,το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας,ήταν υπεύθυνος για την... «άνωθεν» παρέμβαση προς τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, ώστε να πέσουν «στα μαλακά» οι φοιτητές που φέρονται να ασκούσαν ψυχολογική βία στον Βαγγέλη Γιακουμάκη. 
 
Τότε ο κ. Μαρκογιαννάκης με δηλώσεις που είχε κάνει, είχε παραδεχθεί ότι τηλεφώνησε στη Σχολή και μίλησε με τον πρώην διευθυντή κ. Μάντζαρη, για άλλη όμως περίπτωση σπουδαστή, ο οποίος είχε ζωγραφίσει σε τοίχο της σχολής την Κρήτη και δίπλα είχε γράψει το όνομα του χωριού του, με αποτέλεσμα να απειλείται με αποβολή.Μάλιστα,είχε απειλήσει συγκεκριμένους δημοσιογράφους,με προσφυγή στην δικαιοσύνη για το θέμα.
 

Σχόλια

Ο χρήστης Κ. Ν.& Κ. Α. είπε…
Και κανονικά θα έπρεπε ένας εισαγγελέας να προκαλέσει Ποινική δίωξη κατά παντός για συνεργεία και συναυτουργία υπέρ των διαπλεκόμενων στη διαφθορά και κατάχρηση της κοινόχρηστης περιουσίας της ολότητας των πολιτών!

α) Γιατί η Βουλή δε προχώρησε με εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο της Μ.Μ. Λαύρας στη Σκύρο.
β) Αλλά και γενικά κατά των εισαγγελέων, γιατί δεν προχώρησε η εντολή εισαγγελικής έρευνας του κ. Σανιδά για το ίδιο θέμα!

ΑΠΟΧΗ σημαίνει ανεξέλεγκτα, εν λευκό εξουσιοδότηση στους διαπλεκόμενους στη διαχείριση κατάχρησης της κοινόχρηστης περιουσίας της ολότητας των πολιτών!
Υπάρχει εναλλακτική λύση?
ΝΑΙ !!!
Ελέγχει και ψηφίζει κανείς πολίτες που πάνω απ όλα σέβονται το συμπολίτη του πέρα από ιδεολογίες και κομματική τοποθέτηση, για τον απλούστατο λόγο ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους όταν υπάρχει αλληλοσεβασμός, π.χ. η προστασία και διεκδίκηση επανάκτησης των καταπατημένων εκτάσεων που είναι κοινόχρηστη περιουσία ΟΛΩΝ, ακόμα και του κάθε Ευρωπαίου πολίτη, που έχει το δικαίωμα να τη χαρεί και να την απολαύσει, λ.χ. παραλίες βοσκοτόπια δάση βουνοκορφές,
Αυτό δικαίωμα είναι του καθενός, ακόμα του επισκέπτη, τουρίστα, ή μετανάστη.
Το πιο σοβαρό μήνυμα στους καθεστωτικούς της διαπλοκής θα ήταν πληθώρα ψήφων στα μικρά κόμματα όπου συμμετέχουν πολίτες με καταγεγραμμένο παρελθόν ενεργητικής παρουσίας, σε τοπικά θέματα και ευρύτερων παρεμβάσεων, κατά των καταπατήσεων και τη κακοδιαχείριση της Δημόσιας, Κοινοτικής και της Κοινόχρηστης περιουσίας της ολότητας των πολιτών!
Είναι όμως και κάτι ψιλά γράμματα
http://diaploki-diafthora.blogspot.se/2015/07/k.html
που όσο δεν τα αγγίζουμε το κακό θα παραμένει!
https://www.youtube.com/watch?v=lUu2yS2B064
και η προφητεία του ποιητή θα παραμείνει τύψεις συνειδήσεων.
https://www.youtube.com/watch?v=fkWDyhNu3nk
προς δοξασία του συμβιβασμού των σκανδάλων!
https://www.youtube.com/watch?v=LTRgl9QGhzw