Πατέρας του αδικοχαμένου φαντάρου> Ο Καμμένος αρνείται να μας συναντήσει-Δεν μας δίνουν ούτε το πολυτεκνικό επίδομα

«Ξεσπάει» ο πατέρας του αδικοχαμένου στρατιώτη, Φώτη Ανδρικόπουλου ο οποίος έπεσε νεκρός σε άσκηση, όταν εξερράγη όλμος πριν από ένα χρόνο, καθώς έκοψαν το πολυτεκνικό επίδομα στην οικογένεια του.

Το κράτος για ακόμη μια φορά φαίνεται πως ξεχνάει πολύ γρήγορα, καθώς όχι μόνο δεν αποζημίωσε την οικογένεια όπως όφειλε για τον θανάσιμο τραυματισμό του γιου τους, κάτι που είχαν υποσχεθεί άλλωστε οι εκάστοτε υπουργοί Εθνικής Άμυνας, αλλά πλέον είναι κλειστές και οι πόρτες του υπουργού για ακρόαση του πατέρα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του patrastimes.gr.

Σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα σε ραδιοφωνική εκπομπή του «Ράδιο Γάμμα»: «Παρότι έχουμε ενοχλήσει επανειλημμένως τον κ. Καμμένο, δεν μας δέχεται στο γραφείο του, με τη γραμματέα του να μας λέει πως προηγούνται 600 ανεκτέλεστα ραντεβού».


Είναι χαρακτηριστικό πως ούτε η ΕΔΕ δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη, όπως είχε υποσχεθεί η στρατιωτική και η πολιτική ηγεσία, στην οικογένεια του αδικοχαμένου στρατιώτη.


«Είμαστε στο απόλυτο σκοτάδι ακόμη, μετά από έναν χρόνο», ανέφερε ο κ. Ανδρικόπουλος, λέγοντας ότι: «Δεν μας δίνουν πια ούτε τη σύνταξη πολυτέκνων, αφού όταν πήγε ο Φώτης μας φαντάρος μας είπαν πως τον τάϊζε ο στρατός. 


Τώρα που τον σκότωσε ο στρατός εμείς τι πρέπει να πούμε;», διερωτήθηκε ο τραγικός πατέρας.

dexiextrem

Σχόλια