Ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο twitter (19.30 - 21.30)





Ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο twitter (19.30 - 21.30) https://www.youtube.com/watch?v=m5C4PJpib_g

Η Λαϊκή Ενότητα διοργανώνει ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο twitter την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 με 21.30.

H Ζωή Κωνσταντοπούλου θα απαντήσει στις ερωτήσεις χρηστών του twitter σε μια δίωρη διαδικτυακή συνέντευξη που θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

Οι ερωτήσεις θα υποβάλλονται με το hashtag ‪#‎ask_Zoe‬ και η διαδικασία υποβολής θα ξεκινήσει δύο ώρες νωρίτερα, στις 17.30, και θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.
Οι ερωτήσεις θα απαντώνται με τη σειρά που θα υποβάλλονται από τους χρήστες στο twitter, με μόνη παρέμβαση την ομαδοποίηση όμοιων ερωτήσεων. 

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά με live streaming από την ιστοσελίδα της ΛΑΕ http://laiki-enotita.gr/…/437-zontani-diadiktyaki-synentefk…), όπου θα διατίθεται ο κώδικας ενσωμάτωσης για όποια ιστοσελίδα θέλει να την αναπαραγάγει. Επίσης θα μεταδίδεται από το κανάλι στο Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=m5C4PJpib_g) της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Σχόλια