ΠΑΣΟΚ!!ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΡΑΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΥΤΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ(ΠΑΛΛΗΝΗ-ΓΕΡΑΚΑΣ-ΑΝΘΟΥΣΑ)


Με την πολιτική υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ η οποία πρόκειται να αναγγελθεί στις επόμενες ώρες, κατέρχεται ως υποψήφιος Δήμαρχος στον ενιαίο Δήμο Παλλήνης, ο Δήμαρχος Γέρακα κ. Αθανάσιος Ζούτσος. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και αφού προηγήθηκε το μεσημέρι της ιδίας ημέρας, στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, σύντομη συνάντηση του μέλους της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων και στελέχους της γραμματείας Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστου Σπίρτζη με τους κ. κ. Αθ. Ζούτσο και Ν. Έξαρχο.

Στην αναμενόμενη ανακοίνωση της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, θα περιλαμβάνονται και τα ονόματα του Δημάρχου Ραφήνας κ. Ανδρέα Κεχαγιόγλου για τον νέο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, του Δημάρχου κ. Βασίλη Γιαννακόπουλου για το Δήμο Αγίας Παρασκευής και του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Φωτιάδη για το Δήμο Αχαρνών.
Στο Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών

Σε ότι αφορά τον νέο Δήμο Παιανίας –Γλυκών Νερών, η Επιτροπή Επιλογής Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ καταλήγει στην απόφαση να μην δοθεί πολιτική υποστήριξη σε υποψήφιο. Σημειώνεται ότι και στους δύο Δήμους, οι Δήμαρχοι κ. Δ.Δάβαρης και Γ.Σιώκος προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και όπως οι ίδιοι έχουν δηλώσει, θα διεκδικήσουν τη διοίκηση του νέου Δήμου.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Δήμαρχος Γλυκών Νερών συγκάλεσε τη δημοτική ομάδα του, ανάγγειλε την οριστική απόφασή του να διεκδικήσει τη Δημοτική Αρχή και ζήτησε από τους συμβούλους του να συμπαραταχθούν μαζί του. Με εξαίρεση τον κ. Σταύρο Θανάση, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυκών Νερών –και παρεμπιπτόντως γαμπρό του πρ. Δημάρχου κ. Μανώλη Κατσούλη- ο οποίος φέρεται να δήλωσε ενώπιον όλων «ότι θέλει λίγο χρόνο για να το σκεφθεί…», οι υπόλοιποι, αποδέχθηκαν την πρόσκληση του κ. Γ.Σιώκου, μη εξαιρουμένου του αντιδημάρχου κ. Σπύρου Παππά, ο οποίος, μέχρι λίγα εικοσιτετράωρα πριν, ήταν «αλληλέγγυος» προς την υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Δάβαρη…!

Από την συνάντηση απουσίαζαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νίκος Ταμπουράκης, Αντώνης Κατσούλης και Γιώργος Βαληλής. Οι δύο πρώτοι φέρονται να «συστρατεύονται» με το Δήμαρχο Παιανίας κ. Δ.Δάβαρη ενώ ο τρίτος επέλεξε τον «τρίτο δρόμο». Θα συνεργαστεί με τον κ. Δημήτρη Λιάμη, επίλεκτο στέλεχος της Ν.Δ. και αντιδήμαρχος Παιανίας μέχρι πριν λίγους μήνες.

Πηγη: Εφημερίδα ΝΕΟΛΟΓΟΣ
http://neologosattikis.blogspot.com

Σχόλια