Κωνσταντοπούλου> Η ταμπέλα ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα του Μαξίμου είναι μια πολιτική απάτη


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον διέλυσε ο πρόεδρος του και ένα πρόθυμο επιτελείο. Αυτό είναι κάτι, που μου προκαλεί θλίψη…Η ταμπέλα ΣΥΡΙΖΑ, στην ομάδα του Μαξίμου, που κατεβαίνει στις εκλογές, είναι μια πολιτική απάτη».

Αυτό δήλωσε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον Focus FΜ.

Η κυρία  Κωνσταντοπούλου απηύθυνε κάλεσμα στους νέους «Έχουμε ανάγκη από περισσότερους ανθρώπους. Δεν είναι ότι περισσεύουμε, δεν φτάνουμε. Ειδικά οι νέοι και οι νέες πρέπει να ανασκουμπωθούν γιατί τους έχουμε ανάγκη σ΄αυτόν τον αγώνα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο η κοινωνία να μην ακολουθήσει τη Λαϊκή Ενότητα και να μείνει προσηλωμένη στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η κοινωνία δεν προπορεύεται επισημαίνοντας οτι η Λαϊκή Ενότητα καλείται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της κοινωνίας, η οποία «είπε ένα βροντερό όχι στους εκβιασμούς και στα μνημόνια και ένα βροντερό όχι στα τελεσίγραφα, διεκδικώντας αξιοπρέπεια».


Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας  «το στοίχημα για εμάς δεν είναι να μας ακολουθήσει η κοινωνία, το στοίχημα είναι εμείς να ανταποκριθούμε στο πραγματικό κάλεσμα του λαού».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου αναφερόμενη στις κατηγορίες  του κ. Τσίπρα περί «λαικής αποστασίας», επισήμανε ότι «είναι προσβλητικό» και «αναντίστοιχο της δική του ευθύνης να πει την αλήθεια. Κάποιοι ονειρεύονται να παραστήσουν το νέο, ταυτιζόμενοι με το παλιό», κατέληξε η  υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας.

>hitandrunhitandrun 

Σχόλια