ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ> Αίρεται και τυπικά το εμπάργκο στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα! - Ρώσος ΥΠΟΙΚ> "Αύριο συζητούμε την άρση του"!

Σειρά προτάσεων έχει ετοιμάσει το υπουργείο Οικονομίας της Ρωσίας Αλεξέι Ουλιουκάγεφ για την άρση του εμπάργκο στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα από την Ελλάδα, αλλά και άλλλες χώρες που αντιτίθενται στις κυρώσεις των Βρυξελλών κατά της ΕΕ
 
Όπως δήλωσε σήμερα (8/4/2015), ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Αλεξέι Ουλιουκάγεφ στους δημοσιογράφους, "Οι προτάσεις μας για χαλάρωση του εμπάργκο μέχρι να πάψει συνολικά, θα συζητηθούν κατά την αυριανή (9/4) συνάντηση μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων αξιωματούχων".
 
Ο Ρώσος υπουργός αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, αλλά όπως ήδη έχει μεταδώσει μόνο πρώτο το defencenet.gr στην Ελλάδα, ουσιαστικά το ρωσικό εμπάργκο για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα έχει σταματήσει να εφαρμόζεται με ενδιάμεσες εισαγωγές από τρίτες χώρες (Λευκορωσία, Σερβία κλπ)
 
Η ρωσική κυβέρνηση ενδέχεται να εξαιρέσει ακόμα και άμεσα την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ουγγαρία από τον κατάλογο των δυτικών χωρών από τις οποίες έχουν απαγορευθεί οι εισαγωγές τροφίμων σε αντίποινα για τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Μόσχα εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία, είχε επισημάνει ο Ρώσος υπουργός Γεωργίας Νικολάι Φιοντόροφ.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ANOIXTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ Αξιωματ. Αντιπολήτευση και Αλλους της Ελλάδος


ΠΡΟΣ: Ν.Δ., ΠΟΤΑΜΙΑ, ΡΥΑΚΙΑ, ΑΓΚΥΛΟΣΤΑΥΡΟΙ ΣΚΑΤΑΤΖΙΔΕΣ και ὋΛΕΣ" ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ !

Κύριοι Κυρίες και Κεριά !

Ακόμη δέν επέστρεψε ο Κυμπάρης Πρωθυπουργός και το επιτελείο του από την Μόσχα, ακόμη δεν έγινε επίσημη Πολιτική, Οικονομική και Γεωστρατηγική αποτήμηση της επισκέψεως, ακόμη και οι Ινστρούκτωρες μέχρι πρότεινος της Χώρας ΜΑΣ τόσο στο Ευρωπαικό όσο και κείθεν του Ατλαντικού ... ψάχνωνται, Εσεἰς ... ΑΜΕΣΩΣ αρχίσαται τον πολιτικό σας κιναιδισμό, αλλά πάντοτε την Πολιτική στην Χώρα μας την αναγάγαται σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΑΙΔΟΥ ! Γιαυτό η Χώρα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥΣ !), τό ΣΗΜΕΡΑ επιβεβαιώνει ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ, γιαυτό η Χώρα δέν έφτασε και δέν έπιασε ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ !!

Κύριοι, Κυρίες και Κεριά, Τωρίνη και Χθεσινή, την Χώρα, το μέλλον του Ελληνικού Λαού, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΩΡΕΣ ΣΑΣ διαμέσου ΕΣΑΣ !! Το Χρέος ΣΑΣ ΑΣΗΚΩΤΟ ! Κάθε προσπάθεια δικαιολογίας είναι κιναιδία, και μάλιστα άτιμη κιναιδία ! Τό ότι είσασται ασυναίσθητοι και αναίσθητοι, το διατρανώνεται ακόμη και Τώρα ! Γιατροί δέν είμασται, αλλά το δηλητηρίο που κυκλοφορεί μέσας σας, πρέπει να είναι ραδιενεργό με χρόνο υποδιπλασιασμού τουλἀχιστον 200.000 χρόνια ! Απλά είσασται Ασύμπτωτοι με την Ελληνική Ψυχή και Ελληνικό Πνεύμα ! Διότι και επειδή, οι επιβήτωρες σας, που δεν τους κατακρίνουμε εμείς, ΔΕΝ ΣΑΣ μύησαν σε τίποτα, σας είχαν στο ... έτσι, στο κάτσε ... σήκω !
Και επείδη για Εμάς Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΖΑΛΗ, και επειδή όλα τα Ὁντα έχουν Ψυχή (ακόμη και οι Σκατόψυχοι), πάρτε τα Ψίχουλα της Ψυχούλα σας, ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΛΑΜΠΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ, και παγένεται σε κανάν Ιερέα, όχι παπατζίδες, να σας ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !! Ισως ο Θεός των Ελλήνων είναι ΕΛεήμΩΝ !! Ισως !! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΑΙ ΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ !!! ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ !


Υπογραφή Από
Το Σημείο ΤΟΥ Χθές/Σήμερα/Αύριο