Ο Απόστολος Βολιώτης υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης της παράταξης "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο" (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)
Ο Απόστολος Βολιώτης γεννήθηκε το 1954 στο Βελεστίνο της Μαγνησίας. Τελείωσε το Λύκειο στο Βόλο και στη συνέχεια σπούδασε Οικονομικά στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε λογιστήριο μεγάλης εισαγωγικής εταιρίας.
Κατοικεί με την οικογένεια του στο Γέρακα από το 1996.

Το 1982, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Εθνική Ασφαλιστική, όπου και εξελίχθηκε στον τομέα του management, και ειδικότερα στη δημιουργία και ανάπτυξη δικτύων συνεργατών στις πωλήσεις ασφαλιστικών και επενδυτικών υπηρεσιών.

Από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα μέσα από τις γραμμές της Αριστεράς.

Ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν αυτός που κέρδισε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του.

Για οχτώ χρόνια ως αιρετός, συμμετείχε στα δημοτικά πράγματα του Αιγάλεω, όπου διέμενε.

Προσέφερε τις υπηρεσίες του από πολλές υπεύθυνες πολιτικές-διοικητικές θέσεις του Δήμου, με αποτέλεσμα να αποκτήσει σημαντική εμπειρία και ικανότητες για κοινωνική προσφορά.

Στο Δήμο της Παλλήνης, έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στους συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων, ως πρόεδρος στο Δ.Σ του 2ου Γυμνασίου και επίσης του 2ου Λυκείου Γέρακα, καθώς και ως αντιπρόσωπος στην Ένωση Γονέων Δημόσιων Σχολείων Παλλήνης και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Νομού Αττικής.

Στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ενώ από τη θέση του συντονιστή, μαζί με τα άλλα μέλη της Δημοτικής Παράταξης, του δόθηκε η ευκαιρία, μέσα από παρεμβάσεις και δράσεις, να βοηθήσει στην διεκδίκηση λύσεων για τα προβλήματα των πολιτών του Δήμου.


Μέσα από μία πρωτόγνωρη για τον Δήμο μας και την τοπική αυτοδιοίκηση διαδικασία η Γενική Συνέλευση της παράταξής μας Παρέμβαση Για Έναν Άλλο Δήμο εξέλεξε ως επικεφαλής...Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχόλια