Κίνημα εναντίον των πολιτικών με δυναμιτάκια το Πάσχα!

Αν και η 25η Μαρτίου είναι πιο κοντά, οι «αγανακτισμένοι» ετοιμάζονται από τώρα… για την Μεγάλη Εβδομάδα! 

Μάλλον θα πρέπει οι πολιτικοί να ξεχάσουν την καθιερωμένη γι αυτούς… βόλτα στους επιταφίους,
αφού οι πιστοί…
τους ετοιμάζουν εκπλήξεις!

Όπως δημοσιεύει το dete.gr, ήδη τα πρώτα μηνύματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε ιστοσελίδες κοινωνικής.... δικτύωσης! Επειδή όμως οι αγανακτισμένοι (όπως οι ίδιοι λένε) δεν θα επιθυμούσαν σε καμία περίπτωση να αμαυρώσουν την ιερότητα εκείνων των ημερών, πετώντας γιαούρτια ή γιουχάροντας τους πολιτικούς, τους έχουν στήσει «καρτέρι» με όπλα… τα παραδοσιακά δυναμιτάκια!

«Ερχεται το Πάσχα και θα πετάξουμε δυναμιτάκια στους πολιτικούς. Ούτως ή άλλως σε κάθε επιτάφιο πετούν δυναμιτάκια χωρίς να αμαυρώνεται η ιερότητα της ημέρας» γράφουν ήδη στο facebook αρκετοί από τους αγανακτισμένους!

Το «κίνημα» με τα δυναμιτάκια φαίνεται πως παίρνει μεγάλες διαστάσεις καθώς κάθε φορά που μία τέτοια πληροφορία «ανεβαίνει» στο διαδίκτυο, «βομβαρδίζεται» από δεκάδες like!

Όπως αναφέρουν, κάποιοι θα έχουν εφοδιαστεί με κροτίδες και μόλις εμφανίζεται πολιτικός σε περιφορά επιταφίου… θα τον βομβαρδίζουν!

Δεν αποκλείεται λοιπόν να κοπεί φέτος και αυτή η συνήθεια των βουλευτών και πολιτευτών που κάθε χρόνο έκαναν… αγώνα δρόμου για να «ακολουθήσουν» όσες περισσότερες περιφορές επιταφίων μπορούσαν!
 Ξεκινούν από τον Επιτάφιο στο Νοσημάτων Θώρακος, συνέχιζαν σε αυτόν του ΚΕΤΧ, στα δύο δημοτικά κοιμητήρια κλπ.

Μάλλον φέτος… δεν θα πάνε σε κανέναν!ί με αφήνετε να πεινάω»;
 
πηγή

Σχόλια