Διαγγελμα

Ελληνιδες,Ελληνες,οσοι ζειτε ακομη

Η χωρα ειναι σε κατασταση δουλείας,υποδουλειας θα ελεγα αλλα θα με πειτε παλι αγραμματο,επι ενα χρονο πετυχαμε πολλα,πετυχαμε να σας κανουμε να πεινατε μαζικα,πετυχαμε,να μας βριζουν στην Ευρωπη οσο ποτε στην συγχρονη ιστορια μας,την παλαιοτερη ιστορια μας δεν την  θυμαμαι διοτι δεν την εμαθα στο σχολειο οποτε οταν με λετε εφιαλτη η Πηλιο Γουση το θεωρω μεγαλη μου τιμη.


Ελληνιδες Ελληνες,και αλλοδαποι,διοτι εσεις με ψηφισατε να μην σας αναφερω?

Η χωρα ειναι σε κατασταση εκτακτου αναγκης,εχει βουλιαξει και το τριτο φουγαρο του Τιτανικου αλλα εγω ειμαι ηδη σε βαρκα και σας βλεπω να πλατσουριζετε προσπαθωντας να σωθειτε,σε βοηθεια σας στελνω τον Παγκαλο και την Μπιρμπιλη,ειναι και οι δυο ειδικοι στις τεχνητες αναπνοες.

Ελληνιδες,Ελληνες,και αλλοδαποι δολοφονοι κλπ,μην αναφερομαι σε προσφατα γεγονοτα θα με πουν λαικιστη......

Η χωρα θα πολεμησει μεχρι τελους..μια καλημερα ειναι αυτη πες την κι άς πεσει χαμω,Μαρια με τα κιτρινα ποιον αγαπας καλυτερα,Εκει που καιγομαι πολυ θελω να νοιωσω το φιλι......

Τι αλλες μαλακιες θα μου γραψουν να λεω για να γεμισω αυτο το διαγγελμα?

 Θα νικησουμε,τι κι'αν χανουμε συνεχεια,εσεις δεν εχετε και τιποτα αλλο να χασετε,και οτι σας εμεινε θα το χασετε σε λιγο,θα παμε μπροστα,και θα φυγουμε απο την πισω πορτα διοτι ο λαος που μας λατρευει και με στηριζει αυτοπροσωπως με περιμενει απ'εξω.

Αυτο που τελικα ηθελα να πω αλλα τοση ωρα λεω μαλακιες να σας κοιμησω ειναι οτι πετυχαμε τους στοχους μας,δηλαδη εσας,τα καταφεραμε,κι εμεις σαν τον Ηρακλη πεσαμε κατηγορια αλλα εχουμε οπαδους και αυτο μας φτανει.


Γραφειο ταξιδιων ο Γιωργακης,ταξιδια στην Ιθακη σε καταλυμα κοντα στην φυση και την θαλασσα.


Μετα απο αυτο το μικρο διαφημιστικο μυνημα επανερχομαι με το διαγγελμα μου.....

Νικησαμε....α...αυτο το εχω πει,μεγαλες επιτυχιες ολες σε ενα σι-ντι.


Νεα επιτευγματα,συναινεση,συμπραξη,συμπαιγνια,συνεταιρισμος αργοτων Κατω Φοινικιας.

Αι σιχτιρι,τοσοι συμβουλοι και ουτε ενα διαγγελμα της προκοπης......

Σχόλια