Αλέξη, όταν έχεις δίπλα σου τον λαό, μην φοβάσαι τίποτα.


Aλέξη Τσίπρα ολοι εμείς οι οποίοι σταθήκαμε στο πλάϊ σου, ανεξαρτήτως ιδεολογικής και κομματικής τοποθέτησης, στην ιστορική αλλαγή της 25ης Ιανουαρίου, και στον αγώνα της κυβέρνησης στις Βρυξέλλες, μετά την εχθρική και βάρβαρη στάση του γερμανικού διευθυντηρίου της Ε.Ε., απέναντι της χώρας μας, η οποία εξευτελίζει την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού, και του υπερήφανου αλλά και πολύπαθου λαού μας, σε καλούμε να τους απαντήσεις μονολεκτικά ΟΧΙ, να ανακοινώσεις στον ναζί Σόϊμπλε και την Μέργκελ, τους αιμοδιψείς κατακτητές της Ευρώπης, την αποχώρησή μας απο το ευρώ και την Ε.Ε.

Ο Ελληνικός λαός είναι πλέον οργισμένος και έτοιμος για όλες τις συνέπειες οι οποίες θα απορρεύσουν απο αυτή την στάση μας.

Ο λαός είναι αποφασισμένος να σε στηρίξει και πάλι σε αυτή την ιστορική πράξη.


Εχουν πιά συνειδητοποιήσει οι Ελληνες, την αναγκαιότητα για την γενναία αυτή πράξη, για την οποία έχεις την καθολική και ανέγκλητη εξουσιοδότησή του. Το ποτήρι ξεχείλισε πλέον.


Οποιες συνέπειες και αν απαιτηθούν να είσαι σίγουρος οτι ο λαός θα τις αποδεχτεί γιατί θα πηγάζουν απο την απόφασή του και οχι απο την μπότα του γερμανικού ιμπεριαλισμού
Μην ξεχνάς ότι υπηρετείς τα συμφέροντα του λαού όπως αναφέρθηκες πολλές φορές στο παρελθόν.


Εμείς είμαστε έτοιμοι, εσύ;


Ενας φτωχός λαός μπορεί να οθοποδήσει, ένας ταπεινωμένος ποτέ!!!


Πέτρος Φιλίππου

Σχόλια