On line ξεπούλημα της περιουσίας των Ελλήνων και διαπόμπευση τους ακόμη και για μία χούφτα ευρώ


Η κυβέρνηση ξεκινά το ηλεκτρονικό ξεπούλημα, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, της περιουσίας των Ελλήνων και τη διαπόμπευση όσων οφείλουν στο Δημόσια και βγάζουν στο σφυρί τα ακίνητα τους ακόμη και για μερικές χιλιάδες ευρώ.

Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως κυρίας Κατερίνας Σαββαΐδου, ορίζεται ότι στο site της ΓΓΔΕ θα  δημοσιευονται περιλήψεις προγραμμάτων πλειστηριασμού σε βάρος οφειλετών για συνολική ληξιπρόθεσμη οφειλή  άνω των τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ, θα δημοσιοποιούνται  το ονοματεπώνυμο ή η επωνυμία του οφειλέτη σε βάρος του οποίου γίνεται η αναγκαστική  εκτέλεση, θα γίνεται συνοπτική περιγραφή και φωτογραφίες του προς πλειστηριασμό περιουσιακού στοιχείου και θα καθορίζεται  η τιμή της πρώτης προσφοράς, το όνομα και η διεύθυνση του υπαλλήλου του πλειστηριασμού, ο τόπος, η ημέρα και η ώρα του πλειστηριασμού.

Τόσο απλά η κυβέρνηση θα κατάσχει τα σπίτια των πολιτών που δεν μπορούν να πληρώσουν τους υπέρογκους φόρους που τους επέβαλε. Και πού να εφαρμοστεί πλήρως και ο ΕΝΦΙΑ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχόλια