Έγινε δυνατό γλέντι στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Γαλήνης «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» Ανθούσας[ΦΩΤΟ]




Την Κυριακή 16  Φεβρουαρίου στις 11 πμ στην Ανθούσα στο κέντρο "ΑΓΝΑΝΤΙ" έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Γαλλήνης «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» Ανθούσας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του προέδρου Γιώργου Κολοκοτρώνη, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό - ευχές για την καινούργια χρονιά και  ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους.

Χαιρετισμό απεύθυνε  στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, συνοδευόμενος από  δημοτικούς συμβούλους , Γρηγόρη Καραγιάννη (Αντιδήμαρχο Παλλήνης), Άγγελο Λιακόπουλο  και τοπικούς συμβούλους  Αριστείδη Τουρκάκη (πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας) και  Παναγιώτη Μαλλή (μέλος Τοπικού Συμβουλίου).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των προαναφερόμενων, ο Πρώην Δήμαρχος  Παλλήνης και δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Γκοτσόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης της παράταξης "Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο" Απόστολος Βολιώτης, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Λεβαντή (Ανεξάρτητη) και ο Αναστάσιος Μπουντουβάς δημοτικός σύμβουλος (Ανεξάρτητος).

Κατόπιν ξεκίνησε το γλέντι, το τσίπουρο έρρεε άφθονο...«ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΪΚΟ»!
Γαύρος, σαρδελίτσα, χταπόδι, γαρίδες…ό,τι τραβάει η ορεξή σου!

Και του χρόνου.

Σχόλια