Επένδυση χρυσού… με αίμα λαού!Σαμαράς:    η επένδυση  χρυσού θα προχωρήσει με κάθε κόστος .!
Δένδιας: δεν θα ανεχτούμε  άλλες σκουριές στην Ελλάδα .!

Αν κάτι...  δεν καταλαβαίνεις;     Έλληνα  πατριώτη.     τότε διάβασε  και  αυτό .!
 
Μετά το ξεπούλημα  (317.000)στρ. στην είσοδο του Αγίου Όρους  στην Χαλκιδική  έναντι (11 εκατ. ευρώ) από τον  (τέως υφ/γό  της μεγάλης συμμορίας)  Χρήστο Πάχτα προς τον Μπόμπολα της (Ελληνικός χρυσός) και τους συνεταίρους του καναδούς, με μόνο κέρδος για (10) περίπου χρόνια λίγες  θέσεις εργασίας για την...
περιοχή και  ίσως κάποια αντισταθμιστικά .
 
•    ήρθε η ώρα να πέσουν όπως τα όρνια και να την ξεκοιλιάσουν  με επιφανειακή εξόρυξη ανατινάζοντας τα πάντα σε πολύ μεγάλο βάθος  αφήνοντας τους πίσω κρανίου τόπο , καταστρέφοντας για πάντα την πατρίδα του Αριστοτέλη  και την είσοδο του περιβολιού της παναγίας μας το Άγιο  Όρος . 
 
Την ονομάζουν επένδυση αλλά δεν είναι , είναι μια ληστρική εκμετάλλευση που θα μετατρέψει την περιοχή σε χαβούζα των Βαλκανίων χωρίς τα γάργαρα της νερά και γεμάτη με τοξικά απόβλητα ,  δηλητήρια  ,και θάνατο .. πολύ θάνατο.
 
•    τόσο στις σκουριές στο όρος  κάκκαβο  στην Χαλκιδική,  όσο και στο Κιλκίς ,στις Σάπες της Ροδόπης ,και στον Έβρο ένα μόνο στόχο έχουν       ( να σκάψουν να αρπάξουν και να μας αφήσουν με την ολική καταστροφή).
ο Μπόμπολας και οι τοπικοί κολαούζοι βαλαν στόχο το ξεπούλημα της πατρίδας μας.
Ποτέ τόσοι λίγοι δεν έκαναν τόσο μεγάλη καταστροφή στην πατρίδα μας …παρά μόνο … οι  εφιάλτες.
ως θεματοφύλακες της πατρίδας μας , λέμε ξεκάθαρα και βροντερά .   
 όχι στο ξεπούλημα της Χαλκιδικής   -          ναι  στο  νερό  -   ναι  στην  ζωή  !
 
•    Γι’αυτό:  όλοι μαζί από παντού …. Ως ανεξάρτητοι  και αδούλωτοι  Έλληνες … μπορούμε  να σώσουμε το δικαίωμα των παιδιών μας να ζήσουν στον τόπο που γεννήθηκαν χωρίς τον χρυσό θάνατο πάνω από τα κεφάλια τους .
Χαλκιδική --Κιλκίς – Ροδόπη   - Έβρος  από  μόνες  τους  αυτές οι περιοχές αποτελούν το χρυσάφι της Ελλάδας  αλλά  μόνο για τους έλληνες..!!!!   και όχι για τα αρπακτικά!
 
Στα μπλόκα της Ιερισσού  κρατάμε Θερμοπύλες !   με   * τάν  η επί τάς  *
όχι στην εξόρυξη  του χρυσού …  με αίμα λαού ._
 
Γιώργος Πασχαλίδης :  καθηγητής   Ιερισσός  Χαλκιδικής
 
 

Σχόλια