Γλώσσα που λαθεύει – του δημάρχου Γέρακα κ. Ζούτσου – την αλήθεια λέγει

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟ


Ο δήμαρχος Γέρακα και διεκδικητής της δημαρχίας του νέου Δήμου Παλλήνης κ. Θανάσης Ζούτσος έχει βαλθεί να μας σκλαβώσει με την… ειλικρίνειά του! Εμείς τον συγχαίρουμε!

Μετά τις «αναδιαρθρώσεις» προσωπικού τις οποίες ετοιμάζει στο Δήμο, ο κ. Ζούτσος σε νέα διαδυκτιακή συνέντευξη – έκκληση προς τους βυτιοφορείς, με αφορμή το ξεχείλισμα των βόθρων στην πόλη, παραδέχεται πως «ο Γέρακας αποχετεύεται με τον παραδοσιακό τρόπο των βόθρων» και «παρότι ένα μικρό κομμάτι έχει αποχέτευση το υπόλοιπο αντιμετωπίζει το πρόβλημα που έχουν όλα τα Μεσόγεια»!

Ο δήμαρχος του «πρότυπου» Δήμου κάνει έκκληση στους βυτιοφορείς να «αναλογιστούν τις ευθύνες τους» για το πρόβλημα, το οποίο όντως είναι σοβαρό και αφορά την υγεία των κατοίκων, όχι μόνο του Γέρακα, αλλά της Ανθούσας και της Παλλήνης, όλους τους κατοίκους του νέου μας Δήμου.

Μήπως όμως ο κ. Ζούτσος αντί να κάνει εκκλήσεις στους βυτιοφορείς θα πρέπει να αναλογιστεί τις δικές του βαρύτατες ευθύνες και της παράταξής του, η οποία κυβερνά τον Γέρακα επί 30 συναπτά χρόνια, και να απολογηθεί στους πολίτες για όσα ψέματα προπαγανδίζει στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο περί αποχέτευσης μεγάλου μέρους του Γέρακα;

http://www.gotsopoulostheodoros.gr/

Σχόλια