¨ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ¨ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ !



ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΣΑ

Μη σας φανεί παράξενο, μέχρι σήμερα ξέραμε για ¨UFO¨ αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα…αλλά κάδο απορριμμάτων με σκουπίδια 100 κιλά να πετάει…. 100 μέτρα και να προκαλεί σοβαρές ζημιές σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο, πρώτη φορά είδαμε…….!!!!

Για να θυμηθούμε:
troktiko 9 Οκτώβριος 2008
Το χρέος οφείλεται στο γεγονός ότι η προηγούμενη κοινοτική αρχή - στην οποία όμως συμμετείχε και ο σημερινός κοινοτάρχης Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης - για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια (2002 - 2006) δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ στην ΕΥΔΑΠ!
Έτσι τώρα, ο κοινοτάρχης καλεί τους κατοίκους να ξαναπληρώσουν το νερό με τριπλασιασμό της τιμής του, ώστε να καλυφθεί το χρέος. Από περίπου 30 - 40 ευρώ που πλήρωνε κατά μέσον όρο το κάθε νοικοκυριό οι τιμές εκτοξεύτηκαν στα 130- 170 ευρώ!

troktiko 12 Οκτώβριος 2008
"Φόβος και τρόμος έχουν γίνει για τον Κοινοτάρχη Ανθούσας Αττικής Τριαντάφυλλο Κουτσικούρη, οι ελεγκτές του δημοσίου που ψάχνουν όλα τα χαρτιά για να διαπιστώσουν τι απέγιναν τα χρήματα για το νερό. Δεν βλέπει τα χάλια του που δεν έχει φτιάξει ούτε ένα πεζοδρόμιο, δεν μπορεί να συντηρήσει ούτε μια παιδική χαρά, από τις 2-3 που υπάρχουν όλες και όλες, το παίζει και μάγκας.

troktiko 17 Οκτώβριος 2008
Στο Κοινοτικό Συμβούλιο έγινε χθες το βράδυ το «έλα να δεις», με τους πολίτες να διαμαρτύρονται για το χαράτσι και να απειλούν τον κοινοτάρχη Τριαντάφυλλο Κουτσικούρη με «μαύρο» στις επόμενες εκλογές. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ...ότι για ρολόι με μηδέν κυβικά νερού κατανάλωση, μόνο τα πάγια του τριμήνου ανέρχονται σε 32 ευρώ!
Όμως ο κοινοτάρχης παρόλο που έδειχνε πανικόβλητος , επεφύλασσε και μια έκπληξη.
Κατέθεσε πρόταση για απαγόρευση της …ντουντούκας και επιβολή προστίμου 500 ευρώ!
Έγινε τέτοιος χαμός, που η πρόταση δεν πέρασε αφού ακόμη και οι σύμβουλοι της παράταξης του την καταψήφισαν.

27/9/2009
Πρωτοβουλία πολιτών για την Ανθούσα": Ο πρωθυπουργός προσέβαλε την πόλη μας. Ο πρόεδρος της κοινότητας τι απαντά;
«Πρέπει να σας θυμίσω κ. Παπανδρέου, χωρίς να αμφισβητώ ότι ως άνθρωπος έχετε περιβαλλοντική ευαισθησία, ότι ως υπουργός είχατε συμπράξει με την υπογραφή σας στον αποχαρακτηρισμό σοβαρών αναδασωτέων εκτάσεων στην Ανατολική Αττική και μάλιστα αυτό συνέβη τον Αύγουστο του 2002. Αν θέλετε μετά να σας δείξω και το ανάλογο ΦΕΚ, το οποίο έχω σήμερα μαζί μου»
Κωνσταντίνος Καραμανλής- Πρωθυπουργός της Ελλάδος (22-9-2009
Και όμως…
Πάνω από τα νούμερα, τους αριθμούς, τις εντυπώσεις και τα προεκλογικά τρυκ, υπάρχουν και οι άνθρωποι.
Αυτοί οι άνθρωποι είμαστε ΕΜΕΙΣ.
Όλοι οι κάτοικοι της Ανθούσας που αισθανόμαστε βαθύτατα προσβεβλημένοι από όσα είπε ο Πρωθυπουργός για την πόλη μας.
Η Ανθούσα δεν είναι δάσος και οι άνθρωποι της δεν προσφέρονται βορά στην προεκλογική τακτική κανενός κόμματος.
Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει κανένας συμπολίτης μας που να μην αισθάνεται προσβεβλημένος. Κανένας συμπολίτης που να μην αντιδρά.
Κανένας;

18/3/2010
Δηλητηριάζουν τα σκυλιά στην Ανθούσα
Ένα απάνθρωπο θέαμα αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι δάσκαλοι, οι γονείς και τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου της Ανθούσας Αττικής. Ένα σκυλί και μάλιστα με περιλαίμιο βρισκόταν νεκρό έξω ακριβώς από την είσοδο του σχολείου.
Τις τελευταίες ημέρες πολλά σκυλιά έχουν βρει τον θάνατο στη μικρή αυτή κοινότητα της Αττικής, από ασυνείδητους που έχουν γεμίσει όλες τις γειτονιές με φόλες.
Οι κάτοικοι που έχουν εξαγριωθεί, έχουν "επικηρύξει" τους ασυνείδητους, ενώ δεν λείπουν και αυτοί που κατηγορούν την Κοινοτική Αρχή Ανθούσας τουλάχιστον για αδιαφορία.

TΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Μεγάλη Παρασκευή, μεσάνυχτα, ένα αμάξι σταμάτησε στη διασταύρωση Άρεως & Μπάλσα, ο οδηγός παρέμεινε μέσα με αναμμένη τη μηχανή ακολουθώντας τα δυο άτομα που είχαν κατέβει και αφού έσυραν τον κάδο απορριμμάτων τον πέταξαν σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο συνδημότη μας προκαλώντας τεράστιες ζημιές φεύγοντας με κατεύθυνση την Ανθούσα.

Ρωτάμε…….ποια θα είναι η αντίδραση του προέδρου της κοινότητας Τριαντάφυλλου Κουτσικούρη στους θρασύδειλους ……Κοτζαμπάσηδες
που θυμίζουν άλλες εποχές ……????
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ;

Με φωνή και δράση δίνουμε ελπίδα στα παιδιά μας!

Ένα είναι πλέον διαπιστωμένο ότι οι κάτοικοι μέρα με τη μέρα σας γυρίζουν την πλάτη και σας λένε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ……

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Ανθούσας καλεί όλους τους κατοίκους σ’ επαγρύπνηση !! Οι τραμπουκισμοί του ¨Παρακράτους¨ δεν θα περάσουν!!!

Σχόλια