ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ> ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ Η ΠΑΤΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ... ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ !!! [ video ]



Ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, τόνισε στον Αλέξη Τσίπρα ότι η χρήση του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών συνιστά είδος πολυτελείας, καθώς το αντίτιμο για να διασχίσει κανείς τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και να επιστρέψει είναι απαγορευτικό για εργαζόμενους.


«Τα διόδια είναι πανάκριβα και γίνεται διαχωρισμός ανάμεσα στους πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Αλέξη Τσίπρα την Τρίτη, ο Κ. Πελετίδης αναφέρθηκε στο ιδιαίτερα μεγάλο κόστος παραγωγής του δρόμου, το μεγάλο χρονικό διάστημα κατασκευής αλλά και στα προβλήματα που προκύπτουν από την παράδοση των μεγάλων έργων σε ιδιώτες μεγαλοκατασκευαστές.
Όπως υπογράμμισε, η τιμή των διοδίων, που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν, είναι απαγορευτική. Σε ανακοίνωση του ο δήμος Πατρέων κάνει λόγο για τιμές που ξεπερνούν το μεροκάματο συμβασιούχων.
«Το έργο παραδίδεται, αλλά για τα λαϊκά στρώματα η χρήση του θα είναι είδος πολυτελείας. Τα διόδια Πάτρα – Αθήνα μετ’ επιστροφής από 12,80€ θα φτάσουν 23€, αύξηση 80%. Τα διόδια για να διασχίσει κανείς τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και να επιστρέψει είναι 27 €. Την ίδια στιγμή το μεροκάματο των οκταμηνιτών εργαζομένων στο Δήμο μας είναι μόλις 17 €!».

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video εδώ

Σχόλια