ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κ. ΔΟΥΡΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΙΩΠΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!



ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κ. ΔΟΥΡΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΙΩΠΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΙΩΠΑ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.Δ ΤΟΥ 2011 ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΚΕΤΑ ΕΝΩ ΥΠΕΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Α΄ΖΩΝΗ ΥΜΗΤΤΟΥ!

ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΝΕΙ και ο πολυδάπανος ΣΠΑΥ, με επικεφαλής τον δήμαρχο Ηλιούπολης, που ανήκει στις δυνάμεις του διεφθαρμένου δικομματικού συστήματος, ο οποίος κυβέρνησε πάνω απο 40 χρόνια και κατέστρεψε την χώρα, καταδικάζοντας τον εργαζόμενο λαό στην ανεργία. την πείνα και την κοινωνική εξαθλίωση.

Η υπεράπιση των δασών του πράσινου και των ελάχιστων ελέυθερων χώρων ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ δεν είναι κάποια έκφραση περιβαλλοντικού ψώνιου αλλά καταδίκη, αυτών που γέννησαν ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΘΗΝΑ!

Ο αγώνας αυτός αποτελεί ενά μεγάλο κοινωνικό και πολιτικό ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!...

Γενικό αίτημα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ! Διαφορετικά η παράδοση της ΑΘΗΝΑΣ στις ανάγκες των κεφαλαιοκρατών, και τής άγριας εκμετάλλευσης του επαγγελματικού αθλητισμού και των φίλαθλων αισθημάτων μεγάλων τμημάτων του λαού και τών νέων, στρέφεται στην πραγματικότητα ενάντια στο παρόν και το μέλλον τους, στο μέλλον των παιδιών και των οικογενειών τους. Ο επαγγελματικός αθλητισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!

Η απουσία αντίστασης απέναντι σε αυτή την πολιτική, θα σημάνει την παραπέρα καταστροφή των ελάχιστων εγγυήσεων που έχουν απομείνει για την υπεράσπιση της υγείας των κατοίκων της πρωτεύουσας, των δικαιωμάτων του παιδιού, της νεολαίας, του εργαζόμενου λαού. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!

Η αποτροπή να γίνει γήπεδο στο άλσος Γουδή αφορά τον λαό μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας, τους παπούδες μας. Είναι τα ελάχιστα ενός πολιτικού αγώνα για μια ανθρώπινη πόλη.

Μαζικοποιήστε το κίνημα για τον Υμηττ! Ο Υμηττός βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο.

Η Μάχη, επίσης, για το ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΔΕΝ ΤΕΛΕΊΩΣΕ. Η μάχη αυτή δεν αφορά μόνο τον Δήμο του Ελληνικού ή της Αργυρούπολης, της Γλυφάδας ή του Αλίμου. Αφορά όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Είναι μια δική μας υπόθεση!

Σταθείτε ενωμένοι και αλληλέγγυοι στα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της Φυλής. Για να καταργηθεί η Χωματερή του καρκίνου και του Θανάτου!..

Καλούμε τους προοδευτικούς επιστήμονες και τους καπαιδευτικούς να σηκώσουν την δική τους ιδαίτερη φωνή. Καλούμε τους δημοσιογράφους να συμπαρασταθούν στους αγώνες του λαού. Δεν θα αφήσουμε τα συμφέροντα τοτ Αλαφούζου και του αντιδραστικού και υπόδουλου στην ξένη εξάρτηση Σκάϊ να μπούνε πάνω απο τα συμφέροντα του λαού μας.

Όλος ο εργαζόμενος λαός, όλοι οι πατριώτες και η προοδευτική διανόηση, ΟΛΟΙ μαζί, ενωμένοι, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και των δικαιωμάτων των γενεών που έρχονται!

Δ. Σουλιώτης
Πολιτικός Εξόριστος της δικατατορίας 1967-1974
Μέλος της "Διαδημοτικής Επιτροπής για τον Υμηττό"
6977-747431+210 76 28 209

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΝΗ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΔΗ

Οι πρόσφατες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την κατασκευή γηπέδου

σε τμήμα του πάρκου Γουδή, δηλαδή σε χώρο που έχει θεσμοθετηθεί σαν

«Μητροπολιτικό πάρκο πράσινου και αναψυχής» (ν. 4227/2014 και έχει

ενταχθεί στις ζώνες προστασίας του Υμηττού (ΠΔ 187 Δ΄/2011), έχουν

προκαλέσει δικαιολογημένες και έντονες αντιδράσεις.

Στο πλαίσιο αυτών των αντιδράσεων, η «Επιτροπή αγώνα για το μητροπολιτικό

πάρκο Γουδή» και η «Διαδημοτική επιτροπή για την προστασία του Υμηττού»

καλούν σε δημόσια, ενημερωτική συζήτηση, με θέμα

«ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΟΧΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ»,

την Τρίτη 4 Απριλίου, στις 19.00, στο δημαρχείο στο Χολαργό (Περικλέους 55).


Dimitris Souliotis

Σχόλια