ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ στη συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στο Cine Κεραμεικός


Κατάμεστη η αίθουσα από κόσμο
Συντάκτης:
 
Η Λαϊκή Ενότητα, μπορεί να μην έχει εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο, όμως, ο κόσμος πλέον έχει ξεκινήσει και στρέφει το βλέμμα του προς αυτήν. 

Κι αυτό φάνηκε από την πρώτη και μάλιστα πετυχημένη πολιτικής συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στο Cine Κεραμεικός.

Οχι μόνο η αίθουσα ήταν κατάμεστη, αλλά, υπήρχε και κόσμος που παρακολουθούσε έξω από αυτή σε βίντεο οθόνη.
Δεν είναι όμως, μόνο το πλήθος, αλλά και ο παλμός που υπήρχε. 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναγκάστηκε πολλές φορές να σταματήσει, λόγω των χειροκροτημάτων.

Ωστόσο, κανένα ΜΜΕ δεν μετέδωσε την πρώτη πολιτική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας, έπειτα από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Αν και τα κανάλια αραιά και που φιλοξενούν έστω και τον επικεφαλή της ΛΑΕ για δηλώσεις,  φαίνεται ότι σήμερα δεν ήθελαν να προβάλουν, μια διαφορετική εικόνα, από εκείνη που προσπαθούν να περάσουν.

Οτι δηλαδή ο κόσμος έχει καθίσει στο σπίτι του και περιμένει τα πάντα να τα λύσει η κυβέρνηση ή πως δεν υπάρχουν αντίθετες φωνές.

lae kerameikos1
lae kerameikos2
lae kerameikos3
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ CINE ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

Φίλες και Φίλοι 

Δημοκράτες και δημοκράτισσες

Συντρόφισσες και Σύντροφοι 

Εκ μέρους του προσωρινού Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας χαιρετίζω από καρδιάς τη μεγάλη και αγωνιστική σημερινή σας παρουσία στην πολιτική συγκέντρωση μας.

Η εντυπωσιακή και θερμή αποψινή συμμετοχή σας ξεπερνάει και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας. Εσείς, όλοι και όλες, με το σημερινό παρόν σας, μας δίνετε δύναμη. 

Μας δίνετε αυτοπεποίθηση και κουράγιο να συνεχίσουμε πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά και πιο τολμηρά τον αγώνα μας...Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχόλια