Εκστρατεία κατά του μνημονίου αρχίζει από την προσεχή Δευτέρα 12/10 η ΛΑΕ

Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συγκέντρωση στο Σινέ Κεραμεικός 
 
Αν και έμεινε εκτός Βουλής η Λαϊκή Ενότητα θα συνεχίσει με κάθε τρόπο την προσπάθειά της για να ανατραπούν τα μνημόνια και τα μέτρα που τα συνοδεύουν.
 
Έτσι, από την προσεχή Δευτέρα 12/10 η ΛΑΕ αρχίζει εκστρατεία κατά του μνημονίου με συγκέντρωση στο Σινέ Κεραμεικός, όπου θα μιλήσει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΛΑΕ, η συγκέντρωση, εντάσσεται στο πλαίσιο μεγάλης πολιτικής εξόρμησης και αντεπίθεσης, όπως επισημαίνεται που, με σημαία τη δημοκρατία και τους κοινωνικούς αγώνες, έχει ως κύρια μέτωπα. 


Τα μνημόνια, τα νέα μέτρα λιτότητας και φορολεηλασίας  των λαϊκών στρωμάτων, την καλπάζουσα ανεργία, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και των στρατηγικών επιχειρήσεων, την εθνική υποτέλεια και τη νεοφιλελεύθερη ευρωζώνη.


Η συγκέντρωση του Κεραμεικού θα είναι η πρώτη ανάμεσα σε πολλές ανοικτές πολιτικές συγκεντρώσεις που η Λαϊκή Ενότητα σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ανά την Ελλάδα και τις οποίες θα ακολουθήσει η Πανελλαδική Σύσκεψη  των τοπικών επιτροπών της ΛΑΕ, στις αρχές Νοεμβρίου.

Σχόλια