ΣΑΛΟΣ στην κυβέρνηση! Αυτός είναι ο υπουργός που "ξέχασε" να δηλώσει το 1 εκ. ευρώ;


Από το "PRESS-GR"
«Δεν μπορώ, σύμφωνα με το νόμο, να προβώ σε οποιαδήποτε δήλωση για το θέμα προτού γίνει ο έλεγχος», απάντησε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, με αφορμή τις... φήμες που τον θέλουν να είναι αυτός ο υπουργός που «ξέχασε» να δηλώσει 1 εκατομμύριο ευρώ.

Δεν διαψεύδει αλλά ούτε και επιβεβαιώνει ο Γιώργος Σταθάκης τις πληροφορίες που τον συσχετίζουν με την υπόθεση του υπουργού που εγκαλείται πως απέκρυψε ποσό 1 εκ. ευρώ από τις περιουσιακές δηλώσεις του.
Ο κ. Σταθάκης πολιορκήθηκε στους διαδρόμους της Βουλής από δημοσιογράφους καθώς η ξαφνική παρουσία του λίγη ώρα νωρίτερα στο Μαξίμου είχε φουντώσει τις φήμες που τον ήθελαν να συνδέεται με την υπόθεση των προβληματικών πόθεν έσχες και ειδικότερα με το ζήτημα του 1 εκ. ευρώ το οποίο επικρέμαται τα τελευταία εικοσιτετράωρα πάνω από το υπουργικό συμβούλιο. Όταν ρωτήθηκε μάλιστα ευθέως αν είναι εκείνος το πρόσωπο που στοχοποιούν οι καταγγελίες εκείνος απέφυγε να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

«Δεν μπορώ σύμφωνα με το νόμο να προβώ σε οποιαδήποτε δήλωση για το θέμα προτού γίνει έλεγχος» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε στους δημοσιογράφους για το θέμα του 1 εκ. ευρώ: «κάντε υπομονή, θα φανεί σε μία εβδομάδα» που θα συνεδριάσει η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή ελέγχου περιουσιακής κατάστασης.

Ο κ. Σταθάκης διέψευσε,αντίθετα, κατηγορηματικά ότι εκλήθη εσπευσμένα στο Μαξίμου για το θέμα των Πόθεν Έσχες και υπογράμμισε ότι η συζήτηση αφορούσε οικονομικά ζητήματα που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση με τους δανειστές. Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι δεν του ζητήθηκε από τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί. «Δεν τέθηκε θέμα παραίτησης στο Μαξίμου» διαβεβαίωσε.Δείτε το ρεπορτάζ του STAR

Σχόλια