Λαφοντέν> Το «όχι» του ελληνικού λαού πρέπει να συνεχιστεί


«Χαιρετίζω όλους τους Έλληνες που συνεχίζουν τον αγώνα ενάντια στη δικτατορία της τρόικας και στην καταστροφή της Δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους. Χαιρετίζω ιδιαίτερα τον φίλο μου Μανώλη Γλέζο που έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στον αγώνα για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία»,

- Στήριξη στη Λαϊκή Ενότητα από τον ιστορικό ηγέτη της γερμανικής Αριστεράς.

«Χαιρετίζω όλους τους Έλληνες που συνεχίζουν τον αγώνα ενάντια στη δικτατορία της τρόικας και στην καταστροφή της Δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους. Χαιρετίζω ιδιαίτερα τον φίλο μου Μανώλη Γλέζο που έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στον αγώνα για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία», αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Λαφοντέν και συνεχίζει:

«Όταν το 60% και πλέον του ελληνικού λαού είπε στο δημοψήφισμα “ΟΧΙ” στη συνέχιση του εξευτελισμού και της λεηλασίας της Ελλάδας, αυτό αποτέλεσε ένα σημάδι ελπίδας για τον καθένα που θέλει μια ελεύθερη, κοινωνικά δίκαιη και δημοκρατική Ευρώπη. Και αυτός ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί. Θέλω να χαιρετίσω όλους και όλες εσάς και σας καλώ να εμπνευστείτε από τα λόγια του γερμανού ποιητή Μπέρτολτ Μπρεχτ: "Αυτός που αγωνίζεται μπορεί και να χάσει, αλλά αυτός που δεν αγωνίζεται έχει ήδη ηττηθεί"».


 kinisienergoipolites

Σχόλια