ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ> Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (18/9), 18:00 ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 60)

ΚΥΝΙΚΗ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ''ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ'' ΑΠΟ ΤΟ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Π. ΦΥΣΣΑ

Κάλεσμα προς όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συμμετάσχουν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο, την Παρασκευή (18/9) το απόγευμα στις 6:00 μμ, στο Κερατσίνι απευθύνει η Λαϊκή Ενότητα, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ολόκληρη η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Δεν ξεχνάμε τη δράση της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, τις δολοφονίες μεταναστών όπως ο Σαχζάντ Λουκμάν, τις εκατοντάδες επιθέσεις και τραυματισμούς πολιτών και μεταναστών, ακριβώς αυτά για τα οποία σήμερα κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου

Προσπαθούν να παρουσιαστούν ως δήθεν νόμιμο κόμμα που διώκεται άδικα από το κατεστημένο, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια συμμορία τραμπούκων και νοσταλγών του ναζισμού.

Δεν ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή έδρασε σαν τσιράκι και μπράβος των εργοδοτών και των βιομηχάνων, στήριξε τα συμφέροντα των εφοπλιστών, έφτιαξε εργοδοτικά σωματεία και υποστηρίζει ανοιχτά την παραμονή στη φυλακή της ευρωζώνης.

Δεν ξεχνάμε ότι βασικός στόχος της Χρυσής Αυγής είναι οι φτωχοί, οι κατατρεγμένοι, οι αγωνιστές και οι οργανώσεις της Αριστεράς και του λαϊκού κινήματος. Είναι δύναμη ανοιχτά συστημική.

Γι’ αυτό και καλούμε τους εργαζομένους και τη νεολαία να μαυρίσουν τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές, μαζί με τα άλλα μνημονιακά κόμματα και να διώξουν το φασισμό από τις γειτονιές, τα σωματεία και τα σχολεία.

Ο λαός έχει και μνήμη και γνώση. Πολέμησε το ναζισμό

Σήμερα θα πολεμήσει και τα μνημόνια και το φασισμό.

Την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη καλούμε κάθε δημοκράτη πολίτη στη συγκέντρωση μνήμης και αντιφασιστικού αγώνα που οργανώνουν αντιφασιστικές κινήσεις στις 6 μμ στο σημείο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Στη συνέχεια η Iskra παραθέτει την ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα με αφορμή την προκλητική, κυνική ομολογία του Νικου Μιχαλολιάκου, ο οποίος την παραμονή της συμπλήρωσης δύο χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές, δήλωσε ότι αναλαμβάνει την "πολιτική ευθύνη " του στυγερού εγκλήματος. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής> Εδώ

Σχόλια