Σύνταγμα 5.2.2015> “Δεν εκβιαζόμαστε” Συγκέντρωση υπέρ της κυβέρνησης (Βίντεο)





Μέσω της εκδήλωσης του Facebook με  κεντρικό σύνθημα « ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΕΜΠΤΗ 5/2 ΣΤΙΣ 18:00: Kανένας Εκβιασμός - Αξιοπρέπεια Τώρα»! χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν κατά της λιτότητας σε όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας τη νέα κυβέρνηση.

«Κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα και τις άλλες πλατείες της χώρας την Πέμπτη 5/2 στις 18.00 και όσες άλλες μέρες χρειαστεί, για να στείλουμε το μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι μας έχουν στο χέρι, ότι κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά. Η εποχή του γονατισμένης Ελλάδας και των υπάκουων κυβερνήσεων, τελείωσε. Στηρίζουμε την αμετακίνητη στάση της κυβέρνησης μας. Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους λαούς της Ευρώπης που περιμένουν από την Ελλάδα να στείλει το μήνυμα της αξιοπρέπειας και του τερματισμού της λιτότητας!».


Χωρίς κάγκελα και αστυνομικούς  για πρώτη φορά οι συγκεντρωμένοι πολίτες φτάνουν μέχρι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και γίνονται " ΈΝΑ" με τους τσολιάδες.


Χωρίς  κάγκελα, αστυνομία και επεισόδια
Χωρίς  κάγκελα, αστυνομία και επεισόδιαΧωρίς κάγκελα, αστυνομία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιείται μια τόσο μαζική ειρηνική συγκέντρωση με σκοπό τη στήριξη και συμπαράσταση στην ελληνική κυβέρνηση.Οι συγκεντρωμένοι πολίτες φτάνουν μέχρι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και έγιναν " Ένα " με τους τσολιάδες.

 Συγκέντρωση με τον ίδιο σκοπό πραγματοποιείται παράλληλα και στις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, του Ηρακλείου, αλλά και στο Παρίσι και το Βερολίνο!

Ο κόσμος τραγουδάει μπροστά στη Βουλή «πότε θα κάνει ξαστεριά»


Σχόλια