Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιώργος Πάντζας> Ψηφίζουμε για τη ζωή μας, για το μέλλον των παιδιών μας




Οι μέρες και οι στιγμές που ζούμε σήμερα είναι πραγματικά ιστορικές. Για τον λαό μας, για τη χώρα, για την ίδια την Ευρώπη. Για την Αριστερά, που όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες, σχεδόν λοιδορήθηκε και απομονώθηκε για τις θέσεις της. Η εικονική ευμάρεια, που το κατεστημένο καλλιέργησε και στήριξε, προκειμένου να εξασφαλίσει την ίδια του την ύπαρξη, δουλεύοντας παράλληλα τη διαπλοκή, τον παρασιτισμό, τη διαφθορά, τον εκφυλισμό και τελικά τη σαπίλα, έκανε την Αριστερά να φαντάζει με τις θέσεις της ως κάτι το ουτοπικό, ως κάτι ιδεατό και πολλές φορές γραφικό, που, πολύ απλά, δεν είχε θέση στην πραγματικότητα. Έτσι έλεγαν. Αυτό επαναλάμβαναν πεισματικά οι εκπρόσωποι της εικονικής πραγματικότητας και του σάπιου κατεστημένου σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε στασίδι που τους δινόταν στα ΜΜΕ. Μέχρι σήμερα όμως, γιατί οι θέσεις της Αριστεράς, ήταν και είναι πλέον μονόδρομος. Ήταν και είναι η μόνη ρεαλιστική πρόταση για τη διέξοδο από την κρίση αλλά και τη διαχρονική ευημερία των λαών.


Είμαστε λοιπόν στην τελική ευθεία για τη σημαντικότερη και ουσιαστικότερη μάχη, που θα καθορίσει για πολλά χρόνια το μέλλον αυτού του τόπου. Μάχη ενάντια στις απειλές και στους εκβιασμούς της άρχουσας τάξης. Που για εμάς έχει ένα και μοναδικό διακύβευμα: Την ανατροπή του κοινωνικού ολέθρου και την εκπλήρωση των ταξικών και πατριωτικών μας καθηκόντων, που ξεπερνούν τα όρια του εθνικού κράτους, καθώς εκτείνονται στην Ευρώπη και πέρα από αυτήν.

Αυτός είναι ο αγώνας μας. Για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη, αδιαμφισβήτητη και αποφασιστική, εκλογική μας νίκη. Βάζοντας τέλος στην κοινωνική τραγωδία που δημιούργησαν όλα αυτά τα χρόνια ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Θάβοντας πολιτικά όλους τους δήθεν «σωτήρες» που ακόμα και σήμερα κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό ότι θα τον σώσουν, ενώ στην πραγματικότητα στοχεύουν με την υφαρπαγή της ψήφου να φανερώσουν μια ακόμα πιο βάρβαρη πολιτική, που όμοιά της δεν έχει γνωρίσει η κοινωνική διαστρωμάτωση της χώρας.

Στις 25 του Γενάρη, το ιστορικό μας χρέος, το χρέος της Αριστεράς, είναι ξεκάθαρο. Να στείλουμε οριστικά στον αγύριστο τους δυνάστες του ελληνικού λαού και να γυρίσουμε σελίδα, για μια Ελλάδα περήφανη, δημοκρατική και δίκαιη. Η ιστορία δεν μπορεί να περιμένει. Όταν σε καλεί, οφείλεις να δώσεις τη μάχη. Να αρπάξεις την ευθύνη. Την ευθύνη και την εντολή που ο λαός και η Ιστορία σε καλούν να κάνεις πράξη. Είμαστε με τους πολλούς και όχι με τους λίγους. Εκπροσωπούμε τον ελληνικό λαό και όχι το κεφάλαιο. Μαχόμαστε με όπλο την κοινωνική δικαιοσύνη ενάντια στην ασυδοσία των αγορών. Η λαϊκή οργή και η αγανάκτηση θα δώσουν ένα μήνυμα αδιαμφισβήτητο σε όλη την Ευρώπη. Η Ευρώπη των λαών θα νικήσει την Ευρώπη των Μνημονίων και της βαρβαρότητας. Η δημοκρατία των λαών θα επιβληθεί στην ολιγαρχία των ολίγων.

Ψηφίζουμε για τη ζωή μας, για το μέλλον των παιδιών μας.

   "Γιώργος Πάντζας υποψήφιος βουλευτής Περιφέρειας Αττικής"

Σχόλια