Δημοκρατικό προσκλητήριο




Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε από τη Θεσσαλονίκη όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, ακόμη και όσους τοποθετούνται στο συντηρητικό στρατόπεδο, να γυρίσουν την πλάτη στις ακραίες φωνές του μίσους και του διχασμού που εκπορεύονται από Σαμαρά - Βορίδη

 "Να βαδίσουμε μαζί, να στήσουμε τον τόπο στα πόδια του"

Κάλεσμα ενότητας σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, αριστερούς, κεντρώους και συντηρητικούς, απηύθυνε από τη μεγάλη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη ο Αλ. Τσίπρας, ακυρώνοντας τα ακροδεξιά και εμφυλιοπολεμικά κηρύγματα που αναπτύσσει τις τελευταίες ημέρες η ηγεσία Σαμαρά - Βορίδη της Ν.Δ., στην απελπισία της για την επερχόμενη εκλογική ήττα. 

Ο Αλ. Τσίπρας κάλεσε τον δημοκρατικό λαό να απομονώσει την "έξαλλη Ακροδεξιά των εκλεκτών του κ. Σαμαρά", που "δεν έχει σχέση με την κεντροδεξιά παράταξη, με τη Ν.Δ. του Κ. Καραμανλή" και με την ψήφο του "να ανοίξει τον δρόμο της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας, να ανοίξει ένα παράθυρο στην ελπίδα, την αξιοπρέπεια και στο μέλλον". Ακόμη ανέλαβε έξι "δεσμεύσεις" ενάντια "στη στρατηγική του φόβου".

  πηγή

Σχόλια