Γιώργος Πάντζας: ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 

Φίλες και φίλοι,

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η πατρίδα μας βρίσκεται στην κόλαση των μνημονίων. Στην κόλαση που δημιούργησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που ενώ για δεκαετίες κυβέρνησαν τον τόπο και έφεραν την καταστροφή και τη χρεοκοπία στον ελληνικό λαό, ετοιμάζονται τώρα να υπογράψουν Νέα Μνημόνια, ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. 

Αυτό όμως τελειώνει. Στις 25 Ιανουαρίου ψηφίζουμε για την ίδια μας τη ΖΩΗ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει: ΔΙΑΓΡΑΦΗ του μεγαλύτερου μέρους του χρέους. Καμία θυσία για τα κέρδη τους, καμία υποταγή στα ψεύτικα διλήμματα, μνημόνιο ή χρεοκοπία. Λέμε ΟΧΙ στην ανθρωπιστική κρίση που έχει ξεσπάσει. Λέμε ΟΧΙ στο Νέο Σχέδιο των Σαμαρά, Βενιζέλου και τρόικας για νέους φόρους, νέες απολύσεις, συντάξεις και μισθούς 300 ευρώ, κατασχέσεις σπιτιών, νέα ξεπουλήματα δημόσιας περιουσίας, νέες περικοπές στην Υγεία, την Παιδεία και το Κοινωνικό Κράτος. 


Η ελληνική οικογένεια πρέπει ΤΩΡΑ να πολεμήσει για την ίδια της τη ΖΩΗ. Να δώσει ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει άμεσα τα πρώτα μέτρα ανακούφισης του λαού, για δωρεάν ρεύμα σε 300.000 νοικοκυριά, επαναφορά του δώρου Χριστουγέννων, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ανασφάλιστους ανέργους, δωρεάν μετακίνηση με τα ΜΜΜ για ανέργους και όσους ζουν στα όρια της φτώχειας, φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης για όλους, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ στα ακίνητα, διαγραφή μέρους των οφειλών για φτωχούς δανειολήπτες, επαναφορά κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, 300.000 νέες θέσεις εργασίας.


Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να τους ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ. Έφτασε η ώρα να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί. Να πάρουμε πίσω τη ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ. Τη ζωή και το μέλλον ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. Την ΙΣΤΟΡΙΑ μας και το ΜΕΛΛΟΝ αυτού του τόπου. 


Για μια ΕΛΛΑΔΑ περήφανη, δημοκρατική και δίκαιη.

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα και να στείλουμε στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ τους δυνάστες του ελληνικού λαού.

Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, Γιώργος Πάντζας

Σχόλια