ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετέτρεψαν τις δημόσιες συχνότητες σε σερβιέτες για ξανθές παρουσιάστριες

Aπό τον Dexter 

Πανικό προκάλεσε στους νταβατζήδες της ενημέρωσης η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στον δημοσιογράφο Τσακίρη.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για τα τρομολαγνικά παιγνίδια του ΑΝΤ1 πριν τις εκλογές αναφερόμενος προφανώς στην τρομολαγνική ανάλυση του Ρογκάκου.

Ο Τσίπρας διεμήνυσε στους νταβατζήδες πως έχουν γνώσιν οι φύλακες και πως θα έλθει η ώρα τους.

Θα έλθει η ώρα να πληρώσουν ακριβά δύο ασέλγειές τους: H μία είναι οι δημόσιες συχνότητες τίς οποίες μετέτρεψαν σε σερβιέτες για ξανθές παρουσιάστριες.

Οποιος γνωρίζει τι λέει ο Νόμος για τις δημόσιες συχνότητες και την ποιότητα του προγράμματος που πρέπει να εκπέμπουν τα κανάλια που εκπέμπουν πάνω σ΄αυτές θα διαπιστώσει ότι η πολιτεία έχει δικαίωμα να τις πάρει άμεσα πίσω μια και οι καναλάρχες δεν σέβονται την συμφωνία που υπέγραψαν με την πολιτεία. 

Η δεύτερη ασέλγεια των νταβατζήδων είναι τα θαλασσοδάνεια που πήραν με την σέσουλα για τα σαπάκια τους, με τα οποία εκβιάζουν κυβερνήσεις και κόμματα.

Ενδιαφέρον είχε η τοποθέτηση του Τσίπρα και για την Τράπεζα Αττικής η οποία έχει όλες τις δυνατότητες να παραμείνει εκτός TXΣ και να μην την κατασπαράξουν τα κοράκια της αγοράς. 

Ο Τσίπρας αναφέρθηκε σ΄εκείνους που βάζουν εμπόδια στην συμμετοχή του TΣΜΕΔΕ στην κεφαλαιακή ενίσχυση της τράπεζας.

Οπως αντιλαμβάνεστε στην Κουμουνδούρου γνωρίζουν πλέον σε βάθος πως παίζεται το παιγνίδι. 

Μάλιστα με αφορμή το μπουκοτάζ που φάγανε από τα συστημικά ΜΜΕ αυτό το 48ωρο στην ΔΕΘ το σχέδιο της Κουμουνδούρου για την τελική αναμέτρηση με τους νταβατζήδες της διαπλοκής μπαίνει στην τελική φάση. 

Ο Αλέξης Τσίπρας- ως άλλος Πούτιν-,πολύ έξυπνα φροντίζει κάποιους από αυτούς να τους καθησυχάζει.

Μόνο που την ίδια στιγμή, μεθοδικά, ετοιμάζεται να τους εκτελέσει, έναν μετά τον άλλον.

Οχι δεν θα χρειασθεί να προσφύγει στον ένοπλο αγώνα αναγκάζοντας τους ένοπλους συντρόφους να γράφουν προκηρύξεις-κατεβατά ολόκληρα για τα χαμένα κορμιά, τα λαμόγια του μηντιάρχες. 

Απλά οι κομμάντος Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν στην διάθεσή τους, όλους τους καυτούς φακέλους των νταβατζήδων οι οποίοι αρκούν για να πάνε ισόβια όλοι τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχόλια