Δούρου: δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου




Απειλές κατά της ζωής της καταγγέλλει πως δέχθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας της, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών»:

«Δέχθηκα απειλές κατά της ζωής μου, σεξιστικές ύβρεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 
από οπαδικά και όχι μόνο κέντρα συμφερόντων και όλα αυτά γιατί πήγα κόντρα σε
ισχυρούς επιχειρηματίες»

Στην συνέντευξή της η κ. Δούρου αναφέρθηκε στον στόχο της για δημιουργία θέσεων εργασίας μέσω ενός αναπτυξιακού προτύπου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η ανάπτυξη δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν μπορεί να γίνει με εξαγγελίες, όμοιες της κυβερνητικής παροχολογίας.

Τέλος υπογράμμισε ότι στόχος της Περιφέρειας είναι να επιδιώξει την όσο το δυνατόν πιο κοινωνική απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων: «Χωρίς να ξεχνάμε τους ίδιους τους πόρους της Περιφέρειας.

Η συνδυασμένη και ορθολογική χρήση τους, με έμφαση στους άξονες για την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή, με στόχο την ανακούφιση των αδύναμων κοινωνικά ομάδων καθώς και τη δημιουργία απασχόλησης, είναι πρώτη προτεραιότητά μας», είπε.

Μιλώντας τέλος για το ενδεχόμενο διενέργειας εθνικών εκλογών, η Περιφερειάρχης είπε:«Κάθε μέρα που περνά τούτη η κυβέρνηση των τοποτηρητών του Μνημονίου 
καταστρέφει τις προϋποθέσεις ανάκαμψης της χώρας».

Σχόλια