«Μνημόσυνο τα 40χρονα της Ν.Δ.»
Με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στη Χαλκιδική για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι «αντί να αναλύσει τους άξονες της στρατηγικής του κόμματός του, κατέφυγε σε ένα ντελίριο ακροδεξιάς μισαλλοδοξίας και κενολογίας ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ».


Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι μετέτρεψε την εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ σε μνημόσυνο και προσθέτει ότι «αντί να αναλύσει τους άξονες της στρατηγικής του κόμματός του, κατέφυγε σε ένα ντελίριο ακροδεξιάς μισαλλοδοξίας και κενολογίας ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Σαμαράς γι' αυτόν τον λόγο για ακόμα μία φορά δεν μας διαφώτισε για τον περίφημο «οδικό άξονα» απεμπλοκής από το μνημόνιο.

Ως εκ τούτου θέτει τα ακόλουθα ερωτήματα στον πρωθυπουργό: «Θα καταργήσει τους 462 εφαρμοστικούς μνημονιακούς νόμους, τις 25 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και τα εκατοντάδες Π.Δ. και υπουργικές αποφάσεις που υλοποιούν το μνημόνιο; Για ποια έξοδο από την κρίση και για ποια ανάκαμψη έχει το θράσος να μιλά ο κ. Σαμαράς προσπαθώντας να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό;»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

Ο κ. Σαμαράς μετέτρεψε την εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Ν.Δ. σε μνημόσυνο. Αντί να αναλύσει τους άξονες της στρατηγικής του κόμματός του, κατέφυγε σε ένα ντελίριο ακροδεξιάς μισαλλοδοξίας και κενολογίας ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.

Απολύτως λογικό για έναν πρωθυπουργό που έχει συνδέσει την παράταξή του με την πιο παράλογη και αντικοινωνική πολιτική που έχει βιώσει ο τόπος στη μεταπολίτευση και τώρα προσπαθεί με καινούργια ψέματα να μείνει στην εξουσία.

Γι' αυτό τον λόγο, για ακόμα μία φορά, δεν μας διαφώτισε για τον περίφημο «οδικό άξονα» απεμπλοκής από το μνημόνιο. Θα καταργήσει τους 462 εφαρμοστικούς μνημονιακούς νόμους, τις 25 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και τα εκατοντάδες Π.Δ. και υπουργικές αποφάσεις που υλοποιούν το μνημόνιο;

Για ποια έξοδο από την κρίση και για ποια ανάκαμψη έχει το θράσος να μιλά ο κ. Σαμαράς προσπαθώντας να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό;

'' efsyn.gr ''

Σχόλια