Ο Τσίπρας στηρίζει ΚΚΕ στην Πάτρα


«Στηρίξτε τον Κώστα Πελετίδη, υποψήφιο του ΚΚΕ, για την δημαρχία της Πάτρας. Γιατί τώρα δεν είναι η ώρα της διάσπασης, των εμφυλίων, του κατακερματισμού» δήλωσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρας από την Πάτρα αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές της Κυριακής.

Όπως είπε ο Α. Τσίπρας, είναι η ώρα της ενότητας όχι μόνο των αριστερών ανθρώπων, αλλά όλων όσοι δεν θέλουν τους δήμους και...
τις περιφέρειες πεδία βολής των μνημονίων και υπηρεσίες του κου Φούχτελ.

Εξέφρασε δε τη βεβαιότητά του ότι όλοι οι αριστεροί, οι κομμουνιστές, αλλά και όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες, ανεξάρτητα από διαφορές και διαφωνίες, θα κάνουν αυτή την Κυριακή το χρέος τους.

«Και θα δείξουν προς κάθε κατεύθυνση, και προς την κατεύθυνση εκείνων που επιμένουν σε ένα άγονο διχασμό, αλλά και εκείνων που επενδύουν σε αυτό τον διχασμό, ότι οι πολίτες είναι συχνά σοφότεροι από τις ηγεσίες τους» σημείωσε.

Ελπιδοφόρο μήνυμα

«Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε, να τελειώνουμε με την ενιαία επιχείρηση εξουσίας Σαμαρά-Βενιζέλου» συνέχισε ο κ. Αλ. Τσίπρας.

Όπως είπε, την περασμένη Κυριακή έγινε ένα μεγάλο βήμα για την απαλλαγή της χώρας από τα μνημόνια, την αγριότητα, την κηδεμονία, και τους πολιτικούς εκφραστές τους.
Πρόσθεσε δε ότι η Αθήνα, η Αττική, σειρά δήμοι και περιφέρειες έδωσαν το ελπιδοφόρο τους μήνυμα και τόνισε ότι νέος χάρτης διαμορφώνεται σε όλη την Ελλάδα.

«Τίποτε δεν θα είναι όπως πριν. Το παλιό καταρρέει» είπε ο κ. Τσίπρας και καταφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις και όσους τις διεξάγουν χαρακτηρίζοντας τους αναλυτές, αναλυτές της διαπλοκής και τους δημοσκόπους, ως δημοσκόπους της εμπλοκής.

Στον δεύτερο γύρο, υπογράμμισε, ο λαός, οι δημότες, πρέπει να κάνουν το δεύτερο και αποφασιστικό βήμα και να αναδείξουν στις θέσεις ευθύνης τους υποψήφιους των προοδευτικών συνδυασμών που πέρασαν στο δεύτερο γύρο.

Δημοψήφισμα απελευθέρωσης

«Για μας οι ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα απελευθέρωσης» υπογράμμισε και επεσήμανε ότι για τους πολιτικούς του αντιπάλους είναι ένα δημοψήφισμα συνέχειας στην υποταγή.

«Ο κύριος Βενιζέλος είπε καθαρά ότι περιμένει ψήφο εμπιστοσύνης από το λαό, για να συνεχίσει η ίδια κυβέρνηση με την ίδια πολιτική μέχρι το τέλος της τετραετίας. Ο κύριος Σαμαράς από τη δική του πλευρά ζητά την ψήφο του λαού εν ονόματι της σημερινής σταθερότητας».

Το δημοψήφισμα, συνέχισε, δεν να κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Σαμαρά, με τον Βενιζέλο, αλλά με την πολιτική της καταστροφής ή με την ανατροπή της.

Τέλος έκανε άνοιγμα σε όλους τους πολίτες τονίζοντας πως «ό,τι και αν ψήφιζαν μέχρι χθες, ό,τι κι αν ψήφισαν την περασμένη Κυριακή στην αυτοδιοικητική κάλπη, καλούνται τώρα να επιλέξουν ανάμεσα στο καθαρό πρόσωπο της αριστεράς και στο σκοτεινό πρόσωπο όσων με όπλα το ψέμα και τον εκβιασμό βυσσοδομούν σε βάρος του ελληνικού λαού».


''ΓΡΕΚΙ''

Σχόλια