ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΝΙΚΟ ΔΗΜΟΥ! Μικρή Ελλάδα και μεγάλη Γερμανία είναι μια οικογένεια!


Με ένα ρατσιστικό παραλήρημα που παραπέμπει στις άθλιες ομιλίες του Χίτλερ, επανήλθε ο Νίκος Δήμου (υποψήφιος του ποταμιού), δίνοντας φυλετική διάσταση στις Ελληνογερμανικές σχέσεις. “Είμαστε μία οικογένεια” αλλά φυσικά η Γερμανία είναι μεγάλη, ενώ η Ελλάδα μικρή, συμπεραίνει στο πόνημα του που βαπτίζει “επιστολή στην Μέρκελ”.

Όπως ακριβώς ο Χίτλερ στο Ράιχσταγκ προσπαθούσε να δικαιολογήσει την ηρωϊκή αντίσταση του Ελληνικού λαού με το “επιστημονικό επιχείρημα” πως είμαστε …ινδογερμανοί, ενώ την πολιτισμική κακοποίηση και καπηλεία την χρέωνε στο εμετικό παραμύθι ότι “Τον παρθενώνα δεν τον έχτισαν φυλετικά Έλληνες, αλλά υπερβόρειοι ινδογερμανοί , μέλη της Άρειας φυλής στην Αρχαία Αθήνα”!


Βέβαια ο κύριος Δήμου δεν προσγειώθηκε από την …Θούλη. Οι παγγερμανιστές – παντουρκιστές, δημιούργησαν μεθοδικά αυτό το διήγημα μίσους, με πληρωμένες πένες όπως του Φαλμεράιερ και των “ινδογερμανιστών”. Ανώμαλες φαντασιώσεις που ακόμα και σήμερα -δυστυχώς- διδάσκονται στα Ελληνικά…


σχολεία ή σε νεοναζιστικά – νεοοθωμανικά καταγώγια.


Η αλήθεια βεβαίως είναι ότι οι Έλληνες δεν έχουν καμμία φυλετική ή ιδεολογική συγγένεια με τις βαρβαρες φυλές εισβολέων, σφαγέων, βιαστών και κλεφτών όπως είναι οι Ούνοι και οι Τούρκοι. Ως Γηγενείς, δικαιολογούν επιστημονικά τα υπέρτατα πολιτισμικά επιτεύγματα, αφού φυλές 

περιπλανώμενων εισβολέων είναι αδύνατον να δημιουργήσουν πολιτισμό. Ούτε καν Πόλη. Από τις στέπες καταγωγής τους μέχρι τα εδάφη που σήμερα κατέχουν, δεν θα βρείτε ούτε μία πόλη που να έχει ιδρυθεί από αυτούς σε όλες τις αχανείς εκτάσεις, παρά μόνον Αλεξάνδρειες, Κωνσταντινουπόλεις, Σμύρνες, Δαμασκούς ή Σαμαρκάνδες.

Οι Έλληνες κύριε Δήμου, έχουν φυλετικές και συγγενικές σχέσεις. Με τους άλλους Γηγενείς λαούς που έζησαν στο πετσί τους την γενοκτονία και την ληστεία του πολιτισμού τους από τους βάρβαρους εισβολείς. Αν είναι κάποιος “αδελφός” μας, αυτός είναι ο Κέλτης του ΙΡΑ και ο Κενυάτης των Μάου Μάου που σάπιζαν παρέα με τα παλικάρια της ΕΟΚΑ στα κάτεργα της “αυτοκρατορίας”. 


Οι Χαν που έζησαν και ζουν στο πετσί τους το Οϊγούρικο μίσος, όπως το ζούμε και εμείς. Οι Σέρβοι, οι Αρμένιοι και οι Ρώσοι που έζησαν τον “μεγάλο” Μέτερνιχ, Γκρούμπκοφ, Κεμάλ, Χίτλερ, όπως ακριβώς και εμείς.


Αυτοί που αγωνιζόντουσαν για την λευτεριά της Κύπρου, την ώρα που οι ευεργέτες σας, την πρόδιδαν στα στίφη των εισβολέων.


Δείτε το επίμαχο απόσπασμα της “επιστολής”:

Φαντάζομαι πως η επίσκεψή σας θέλει να βελτιώσει τις σχέσεις μας. Δεν θα είναι εύκολο – αλλά είναι αναγκαίο. Ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Η μεγάλη Γερμανία και η μικρή Ελλάδα πρέπει να ζήσουν μαζί. Στο πλούσιο ευρωπαϊκό μενού, εσείς είστε κύριο πιάτο, κι εμείς ένας μεζές. Που όμως δίνει ιδιαίτερη γεύση στο σύνολο. Και η έλλειψή του θα γινόταν πολύ αισθητή.


> olympia

Σχόλια