ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Ποινές – σοκ σε όποιον “δικαιολογεί” τον ναζισμό. Ακόμα και για όσους υβρίζουν τον Στάλιν ! !

 Για να τελειώνει επιτέλους η γερμανόδουλη προπαγάνδα…

Μόσχα. Η Δούμα ενέκρινε σε πρώτη ανάγνωση, ένα νομοσχέδιο συντονισμού, στο οποίο τίθενται ποινές φυλάκισης έως πέντε έτη για όσους προσπαθούν να αποκαταστήσουν δημόσια το ναζισμό.

Ευθύνες καταλογίζονται σε κάθε πολίτη της Ρωσικής Ομοσπονδίας για άρνηση των πραγματικών περιστατικών, την οποία
διαπίστωσε η ετυμηγορία του Διεθνούς Στρατιωτικού Δικαστηρίου για τη δίκη και την τιμωρία των μεγάλων εγκληματιών πολέμου των ευρωπαϊκών χωρών.


Τιμωρία προβλέπεται, επίσης, και σε όσους προσπαθούν να διαδώσουν δημόσια ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της Σοβιετικής Ένωσης κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.


Εάν οι προσπάθειες για την αποκατάσταση του ναζισμού γίνει με επίσημη θέση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς επίσης και «για μια τεχνητή δημιουργία αποδεικτικών στοιχείων δίωξης», η ευθύνη ενέχει οικονομικές κυρώσεις πάνω από 500 χιλιάδες ρούβλια ή φυλάκιση μέχρι τριών ετών.


Η έρευνα για τα εγκλήματα αυτά θα είναι στην αρμοδιότητα της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα του ‘Βέστι’. Η
έγκριση αυτή είναι συνέχεια άλλης απόφασης του 2013 για το ίδιο θέμα.


> lalipouli

Σχόλια