Ακόμα δεν παραιτήθηκε η κυβέρνηση.Προσπαθεί να παραστήσει ότι δεν τρέχει τίποτα....



Σφυρίζοντας αδιάφορα και με κάποιες διαψεύσεις, η κυβέρνηση Σαμαρά προσπαθεί να παραστήσει ότι δεν τρέχει τίποτα με όσα λέει ο κ. Μπαλτάκος. 
Φυσικά δεν περίμενε κάποιος να παραιτηθεί η κυβέρνηση ή κάποια μέλη της ή έστω να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. 
Όμως, όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι το σήμερα δεν είναι πλέον το ίδιο με το χθες. Από χθες κάτι άλλαξε στην ελληνική κοινωνία.

Και καλά με όλα αυτά που συμβαίνουν στο εσωτερικό αυτής της Νεοφιλελεύθερης Δεξιάς, όμως...
εκείνο το κόμμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ και ήθελε να λέγεται και δημοκρατικό, γιατί εξακολουθεί ακόμα να αποτελεί το δεκανίκι και το εξαπτέρυγο αυτής της κυβέρνησης;

Γιατί δεν αρπάζει τη χρυσή ευκαιρία που του δίνουν όσα λέει ο κ. Μπαλτάκος, για να απαλλάξει το λαό από μία κυβέρνηση που τον εξαθλιώνει; Δεν αντιλαμβάνεται ότι με τη στάση του αυτή, δεν διαλύει μόνο το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αλλά και ολόκληρη την Κεντροαριστερά; Δεν αντιλαμβάνεται που οδηγεί τη χώρα;

Από την άλλη μεριά, τι λέει για όλα αυτά ο κ. Καραμανλής και οι βουλευτές του, που κάποτε έλεγε ότι δεν συνεργάζεται με τα άκρα (ΛΑΟΣ) και τώρα πάει και ψηφίζει τα νομοσχέδια Γεωργιάδη που διαλύουν την Δημόσια Υγεία; Εξακολουθεί να λέει «ναι σε όλα;»

Καλύτερα όμως να μην παραιτηθεί κανείς. Τελικά αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα θα καταρρεύσει με πάταγο μπροστά στα μάτια ενός εμβρόντητου λαού. Ενός λαού που γέννησε τη δημοκρατία και ζει σήμερα τον ευτελισμό της.

 > lalipouli

Σχόλια