«ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ» Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!


Georgia Vagh ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΙΣ 12/4/14 ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΠΗΛΘΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ «ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ»! 

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ. 

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ EI END ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΆ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!
…………………………………………………………..
dimarxos-xespao-gr-poll
Στη δημοσκόπηση του xespao.gr, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 18 Μαρτίου – 3 Απριλίου 2014 για τις δημοτικές εκλογές στην Πάτρα, διαφαίνεται πως η διαφορά θα κριθεί στον «πόντο», με τα ονόματα που αρχικά θεωρούνταν outsiders να καταλαμβάνουν τελικά τις πρώτες θέσεις.

Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο Νίκος Οικονομόπουλος με ποσοστό 17,36%
Πηγή: http://www.xespao.gr/2014/04/patra-tangko-gia-3-sto-dimo-ta-apotelesmata-tis-dimoskopisis-tou-xespao.gr.html#ixzz2zFmAckP0
10155513_313353868817006_1460119237103709444_n
……………………………………………………………………………………….
Σχόλιο Αλφειού: ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ… ioakim ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΤΕΡΩΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΑ Ο υπ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ… ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΤΕΡΩΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ… ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Τα συντριβάνια της πλατείας Γεωργίου τα εντοπίσαμε στην Αγγλία-Ζυρίχη-Πορτογαλλία (Δείτε photos)

3674.n

Σχόλια