Το Λαμογιστάν σε κορυφαίες στιγμές...Οι δημόσιοι υπάλληλοι που είναι αποσπασμένοι στα γραφεία βουλευτών και κομμάτων θα αξιολογούνται... από τους ίδιους τους βουλευτές!!!!!!!!


Ειδική αξιολόγηση για τους "ημετέρους" υπαλλήλους!!!!!!!!!!!!!

Μαζί με τον Μεταναστευτικό Κώδικα, "πέρασε" από τη Βουλή μία τροπολογία που υπογράφουν 14 βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, η οποία προβλέπει πως οι δημόσιοι υπάλληλοι που είναι αποσπασμένοι στα γραφεία βουλευτών και κομμάτων θα αξιολογούνται... από τους ίδιους τους βουλευτές.

Η τροπολογία που έγινε αποδεκτή από τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, αναφέρει πως "το σύνολο των υπαλλήλων αυτών στερούνται εκθέσεων αξιολόγησης, χωρίς δική τους υπαιτιότητα,καθώς έχει εντοπιστεί νομοθετικό κενό και μέχρι σήμερα δεν καθορίζεται από καμία διάταξη νόμου ο τρόπος ή η διαδικασία αξιολόγησης τους".

Προτείνεται λοιπόν η "αξιολόγηση να γίνεται από τα πρόσωπα και τους φορείς στους οποίους τα πρόσωπα αυτά έχουν διατεθεί".
Η τροπολογία είχε την υπογραφή των βουλευτών...
της ΝΔ, Θανάση Μπούρα, Γιώργου Στύλιου, Δημήτρη Τσουμάνη, Γιώργου Βλάχου, Δημήτρη Χριστογιάννη, Κατερίνας Παπακώστα, Αλέξανδρου Κοντού, Ευρυπίδη Στυλιανίδη, Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου και του ΠΑΣΟΚ, Πάρι Κουκουλόπουλου, Παναγιώτη Ρήγα, Δημήτρη Σαλτούρου και Χρήστου Γκόκα.

Όσον αφορά τους λιγότερο "τυχερούς", αύριο Σάββατο λήγει το οκτάμηνο της διαθεσιμότητας για τουςκαθηγητές μέσης εκπαίδευσης, με αποτέλεσμα περίπου 2.000 όπως καταγγέλλουν να βγαίνουν στην ανεργία.

Την ίδια τύχη θα έχουν και αρκετοί σχολικοί φύλακες.


> aristofanis

Σχόλια