Η γενοκτονία συνεχίζεται ... Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο και ένας θάνατος άστεγου στο Ηράκλειο Κρήτης !


Νέα αυτοκτονία επιχειρηματία για χρέη

Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη καθώς ένα 24ωρο μετά την αυτοκτονία του 62χρονου επιχειρηματία ένας ακόμη άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για έναν 56χρονο επιχειρηματία από τη Μεσαρά που διέμενε στη Χερσόνησο. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι του.

Τον 56χρονο επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας εντόπισε η πρώην σύζυγό του που είχε κλειδιά του σπιτιού του η οποία ενημέρωσε τις αρχές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας χρωστούσε μεγάλα ποσά στην εφορία και δε μπορούσε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις του.
Άγνωστα είναι.... για την ώρα τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα ενώ οι συνθήκες διερευνώνται απο την αστυνομία.


Ηράκλειο: Κατέληξε άστεγος από το κρύο
Ένας άστεγος που πέθανε από το κρύο στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Συγκεκριμένα, ο άτυχος άντρας στην αρχή λιποθύμησε στο δρόμο λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στη πλατεία Κορνάρου.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, οι περαστικοί που τον αντίκρισαν ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ. Εκεί όμως ο άνδρας δυστυχώς κατέληξε με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για άστεγο με καταγωγή πιθανότατα από τη Πολωνία ηλικίας γύρω στα 50.

Τα αίτια του θανάτου του, πιθανολογείται ότι προέρχονται από υποθερμία λόγω του κρύου, ενώ αναμένεται να εξακριβωθούν από τη νεκροψία- νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζεται ότι ο άνδρας αυτός είχε απασχολήσει αρκετές φορές το ΕΚΑΒ στο παρελθόν για διάφορους λόγους, καθώς το τελευταίο διάστημα δεν είχε στέγη, τροφή και πόρους ζωής.


> lalipouli

Σχόλια