Δημοτική Παράταξη Παλλήνης ‘’ Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο ’’> Οι εσωτερικές διεργασίες για την επιλογή υποψηφίου Δημάρχου συνεχίζονται> "Η καθεστηκυία τάξη της πόλης…μηχανεύεται…αμηχάνως"

Όλοι ΜΑΖΙ στηρίζουμε ‘’Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο’’

Οφείλουμε λοιπόν να ενημερώσουμε, δημοσιογράφους και πολίτες της Παλλήνης, ότι όλες οι εσωτερικές διεργασίες, αλλά και οι συζητήσεις - επαφές της Δημοτικής Παράταξης Παλλήνης ‘’Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο’’ με πρόσωπα, παρατάξεις και συλλογικότητες συνεχίζονται κανονικά και δεν υφίσταται ουδεμία κατάληξη στο θέμα της υποψηφιότητας για την θέση του Δημάρχου Παλλήνης.
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Η Δημοτική Παράταξη Παλλήνης ‘’Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο’’ ΚΑΛΕΙ όλα τα μέλη και τους φίλους της να λάβουν μέρος στην ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα γίνει την Κυριακή 9/2/2014 ώρα 7.00 το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο ΄΄Οινοποιείο Πέτρου΄΄ στην Παλλήνη, Λ. Μαραθώνος 117, δίπλα στον ΟΑΕΔ.

Θα παρουσιαστεί η Διακήρυξη αρχών της Παράταξης και θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επιλογής του επικεφαλής και υποψηφίου Δημάρχου Παλλήνης για τις δημοτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Μάη.

Όλοι ΜΑΖΙ να γυρίσουμε σελίδα, για έναν Δήμο αλληλεγγύης, δίπλα στον δημότη, για όλους τους πολίτες της Ανθούσας, του Γέρακα και της Παλλήνης, χωρίς διακρίσεις και τοπικισμούς.
 
Ας κάνουν υπομονή οι «ανησυχούντες».

Φαίνεται ότι η καθεστηκυία τάξη της πόλης… μηχανεύεται…αμηχάνως. Λογικό.

Καλούμε όλους τους φίλους και τις φίλες να δίνουν βάση μόνο στα Δελτία Τύπου της παράταξής μας."
 

Σχόλια