ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ


"Η προγραμματισμένη για απόψε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που θα εξέταζε το θέμα για τις υποψηφιότητες που αφορούν τους περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας και Πελοποννήσου, αναβλήθηκε λόγω της απουσίας του Αλέξη Τσίπρα στην Κεφαλονιά"

ΘΕΜΑ Η ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΚΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας Πάνος Λάμπρου και Μάνια Μπαρσέφσκι ζήτησαν την έκτακτη σύγκληση του οργάνου με σκοπό να θέσουν θέμα, κάτω από τα «νέα δεδομένα», που, όπως λένε, έχουν προκύψει, για τις υποψηφιότητες που αφορούν τους περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας και Πελοποννήσου, στις οποίες πρόσφατα κατέληξε δια πλειοψηφίας η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνεδρίασή της το περασμένο Σαββατοκύριακο (1 - 2 Φεβ. 2014).

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θα συνέλθει, έτσι κι αλλιώς, σήμερα Τετάρτη (5/2) το μεσημέρι, σε προγραμματισμένη συνεδρίας, όπου αναμένεται να επανασυζητηθούν οι επίμαχες υποψηφιότητες.

Ως γνωστόν, η Αριστερή Πλατφόρμα είχε εξαρχής αντιταχθεί για πολιτικούς λόγους στην υποψηφιότητα του Οδ. Βουδούρη αλλά και του Θοδ. Καρυπίδη και είχε προκαλέσει μείζον θέμα στην πρόσφατη ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας τόνιζαν ότι αν οι αμφισβητήσεις της είχαν εισακουστεί από την πλειοψηφία της ΚΕ, θα είχαν αποφευχθεί οι σημερινές δυσχέρειες.

Στο μεταξύ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν συνέντευξη που πήρε ως δημοσιογράφος ο Θοδ. Καρυπίδης από τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής (!) και τον τρόπο που διεξήχθη αλλά και δηλώσεις του Θ. Καρυπίδη μέσω facebook για θέματα που συνδέονται με τους μετανάστες κα, πράγματα που δεν ήταν γνωστά, το κύμα των αντιδράσεων στην υποψηφιότητα του Θ. Καρυπίδη, πέραν αυτής του Οδ. Βουδούρη, μεγεθύνεται.
 

Σχόλια